The Edge

Kant

Skyskraberen 30 Hudson Yard, uformelt kendt som "The Edge", blev en populær turistattraktion umiddelbart efter, at den stod færdig i 2019.

Søg efter hoteller i New York City

Det udendørs Edge Observation Deck er i øjeblikket et af de bedst bedømte observationsdæk i New York City. Det blev åbnet i 2020.

The Edge er i øjeblikket den sjettehøjeste skyskraber i New York City.

Verdens højeste udendørs observationsdæk

Udsigten over byens skyskrabere fra oven vil begejstre enhver rejsende, endnu mere når udsigtspunktet er under åben himmel. Og den rummelige trekantede terrasse, der stikker ud fra The Edge's struktur på 100. etage, tilbyder netop sådan en mulighed.

Observationsdækket er 350 meter over jorden , hvilket i øjeblikket gør det til det højeste udendørs observationsdæk i verden på en bygning. Kun Cabo Girão Skywalk på den 580 meter høje klippe på den portugisiske ø Madeira er højere.

Glasgulvet og klatring i bygningen

The Edge vil ikke kun tilbyde et udendørs observationsdæk, men en komplet indendørs etage med observationsvinduer, der vil give 360 graders udsigt over hele New York City.

Midt på den udendørs terrasse vil vovehalse gå svimlende hen over et glasgulv, hvorigennem de vil kunne se 350 meter ned til jorden. Men bare rolig, glasafsnittet kan roligt omgås.

En anden populær attraktion er City Climb, hvor man med en klassisk klatresikring og en guide klatrer op ad metalgangbroerne fra terrassen til toppen af skyskraberen The Edge i 395 meters højde.

Adgang og åbningstider

The Edge Observation Deck er åben hver dag fra kl . 9-23. Den sidste elevator kører op 50 minutter før lukketid.

Vi anbefaler helt klart at købe billetter online på den officielle hjemmeside: edgenyc.com/da. Især hvis du vil herop ved solnedgang. På disse tidspunkter er billetterne normalt ikke længere tilgængelige på stedet.

Du har mulighed for at købe en billet til et bestemt tidspunkt (General Admission) eller en auktionsbillet, som du kan komme på et hvilket som helst tidspunkt af dagen og være garanteret adgang (Flex Pass).

Priserne for det præcise tidspunkt er differentieret efter, hvor attraktivt tidspunktet på dagen er, hvor aftentid er dyrere. En billet til solnedgangstid er 10 usd dyrere, og en billet til "peak time" er 4 usd dyrere (købes normalt mindre end 4 dage før dit planlagte besøg.

Billetpriserne på hjemmesiden er altid angivet uden skat, som kun vises på det sidste trin. I tabellen nedenfor viser vi den samlede pris inklusive skat i basisversionen uden ekstra gebyrer for solnedgange.

Præcis tid Flex Pass
Voksne 13-61 år 43,55 usd 65,33 usd
Børn 6-12 år 38,11 usd 59,88 usd
Seniorer 61+ 41,37 usd 63,15 usd

Betal derefter for City Climb "climb" med skat 201,42 usd.

Officiel hjemmeside: www.edgenyc.com

Indkvartering på The Edge

Området Hudson Yards omkring skyskraberen er et af de mest fashionable i New York City, og her finder du flere kvalitetshoteller.

For en typisk New York-pris på omkring 220 euro pr. nat kan du bo på et hotel som Courtyard New York Manhattan/Midtown West ****.

Lige på den anden side af gaden fra The Edge Equinox Hotel Hudson Yards *****, et af de bedst bedømte luksushoteller på Manhattan.

Hvordan kommer man til The Edge?

Skyskraberen The Edge ligger i en del af Manhattan, der hedder Midtown i Hudson Yards. Inden for 15 minutters gang kan du gå til steder som Intrepid Museum og High Line Park.

Nærmeste metrostation

  • 34 St-Hudson Yards (ca. 50 meter) - Purple Line 7
  • 34 St-Penn Station (ca. 300 meter) - blå linjer A, C, E

Buslinjen M34 kører også til Hudson Yards.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i New York.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.