Oculus

Westfield

Lige ved siden af Ground Zero kan du beundre det uundværlige Westfield Shopping Center, som også fungerer som den vigtigste metrostation på Lower Manhattan.

De 10 bedste hoteller i New York City

Det 125 butikker store indkøbscenter åbnede i 2016 og blev straks det største stormagasin på Manhattan. De fleste af butikkerne ligger under jorden, og den ikoniske hovedbygning beskytter også den centrale undergrundsstation, hvor 6 linjer krydser hinanden.

Den ikoniske Oculus-bygning

Westfield Shopping Center tiltrækker bestemt ikke kun shoppingentusiaster eller metroryttere, det tiltrækker også den brede offentligheds opmærksomhed. Det skyldes den meget ekstravagante, men subtile og yndefulde hovedbygning på taget, også kendt som The Oculus Building.

Bygningen repræsenterer den hvide fredsdues flugt og er tænkt som et minde om terrorangrebene den 11. september 2001, som fandt sted på netop dette sted.

Strukturen består af svagt buede hvide stålribber, der rejser sig fra jorden og ligner en dues vinger. Arkitekten er den berømte spanske designer Santiago Calatrava.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i New York.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.