Sete Cidades

Sete Cidades

Den lille by Sete Cidades ligger i bunden af et stort vulkankrater ved Lagoa das Sete Cidades. Hele området er et af de mest populære turistmål på Azorerne, især på grund af det fredelige, frodige grønne landskab med enge, skove, marker og vulkansøer.

Vælg et hotel i São Miguel med rabat

Sete Cidades består af nogle få gader med typiske landsbyhuse, du finder nogle få caféer og små restauranter og to minimarkeder med dagligvarer. Der er også et posthus, to hæveautomater og en kirke i byens centrum.

For detaljerede oplysninger om vandreture og seværdigheder i området, se miniguiden til Lagoa das Setes Ciadades.

Overnatning

Byen er meget populær som overnatningssted, når man er på tur i området. Flere vandrestier udgår herfra, og omgivelserne er virkelig idylliske. Hvis du er på udkig efter et roligt sted med basale faciliteter, er Sete Cidades perfekt for dig.

I Sete Cidades finder du kun private feriehuse og gæstehuse, der er ingen traditionelle hoteller. Forvent at booke overnatning flere måneder i forvejen.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i São Miguel.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.