Bretanha

Bretanha

I den lille by kan du se Nossa Senhora da Ajuda-kirken og den restaurerede Moinho do Pico Vermelho-vindmølle.

Vælg et hotel ved havet i São Miguel

Bretanha ligger på øens nordvestlige kyst og er det perfekte sted til et kort stop på en time på din vej rundt på São Miguel. Hovedattraktionen er den smukke historiske røde og hvide vindmølle, som er gratis for offentligheden. Mere specifikt kan man gå helt op til møllen, men man kan ikke gå ind i den.

Du kan også besøge udsigtspunktet Punta da Costa, hvor Atlanterhavet dukker op langt under dig: Bretanha står på en høj klippe, og udsigten over kysten er virkelig spektakulær.

Ud over at være let tilgængelig i bil er Bretanha også godt betjent af busser, som kører direkte gennem landsbyen eller langs den 200 meter lange hovedvej op til 7 gange om dagen på hverdage og 4-6 gange om dagen i weekenden. Buslinjerne 208, 219 og 221 kører fra Ponta Delgada via Capelas. Den officielle køreplan blev sidst opdateret i 2013, så detaljer skal indhentes lokalt.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i São Miguel.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.