Stintino

Isola Asinara

Stintino er et populært feriested på Sardiniens nordvestlige spids og et af udgangspunkterne for en tur til øen Asinara.

Vælg et hotel ved stranden - booking.com

I den lille by Stintino finder du et bredt udvalg af restauranter, flere købmands- og strandbutikker, men især en dejlig strand med "nurago", et historisk tårn på holmen.

La Pelosa-stranden

Stintinas smukkeste strand ligger i bydelen La Pelosa, ca. 4 km fra Stintina. Mange mener endda, at denne strand med sit utroligt turkisfarvede vand er den smukkeste på hele Sardinien.

La Pelosa-stranden er dækket af fint, hvidt sand, og det klare, turkisblå hav er meget lavvandet, hvilket gør den ideel til børnefamilier eller dem, der elsker varmt vand. Udsigten fra stranden domineres af det historiske forsvarstårn Torre della Peolsa fra 1572 på den tilstødende holm med øen Piana i baggrunden.

Stranden har alt fra udlejning af liggestole og parasoller og vandcykler til et bredt udvalg af strandbarer og forfriskninger.

Entréer til stranden og reservationer

Der er kun adgang til La Pelosa-stranden efter forudgående online-reservation. Den daglige besøgsgrænse er sat til 1.500, og især i august anbefaler vi, at man booker op til en måned i forvejen.

Reservationsgebyret er 3,50 eur.

Overnatning i Stintino

I Stintino har de lokale tilpasset sig efterspørgslen, og de fleste huse fungerer som private gæstehuse eller lejligheder.

Du finder også mindre, klassiske hoteller. Overnatningspriserne her er højere end normalt i denne del af Sardinien, og du kan betale fra 120 euro og opefter for en nat for 2 i ferien.

Sådan kommer du derhen

Stintino ligger bag havnen i Porto Torres, ca. 57 km fra Alghero AHO lufthavn og 160 km fra Olbia OLB lufthavn.

Der er mulighed for at parkere ved stranden langs vejen, der løber ca. 50 meter fra stranden, men der skal betales for parkering på stort set hele strækningen (ca. 6 euro pr. dag).

Sammenlign priser på biludlejning på Sardinien

Der går også busser til Stintino, herunder direkte til La Pelosa-stranden, hvor der er et af stoppestederne. Du kan bruge 2 buslinjer.

  • 727: Porto Torres, Sassari (hvor du kan skifte til mange andre linjer rundt på øen)
  • Sardabus: Alghero lufthavn, Alghero centrum

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Sardinien.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.