Is-Arutas strand

Er Arut

På Sinis-halvøens vestligste kyst er der flere kilometer lange strande med fint sand og et fredeligt miljø i naturen helt væk fra civilisationen.

Book et hotel på Sardinien i forvejen med rabat

Den mest populære og bedst tilgængelige af disse er Is Arutas-stranden, som er omkranset af små klipper og badet i klart, lavt vand, der er velegnet til svømning og snorkling.

Selvom den nærmeste landsby ligger et par kilometer fra stranden, er der to små restauranter og en butik, hvor man kan leje solsenge og parasoller.

Indkvartering

Der er i øjeblikket ingen hoteller eller gæstehuse i nærheden af stranden. Hvis du kommer hertil i bil, kan du f.eks. kigge efter meget velrenommerede hoteller på landet inden for 5 km fra stranden: La Luce del Sinis, Agriturismo S'Incant'e Sinis.

Hvis du skal til stranden med bus, kan du vælge indkvartering i Oristano eller Cabras.

Transport

Der er en betalt parkeringsplads lige ved siden af stranden, som koster 7 euro for 6 timer, og et busstoppested for linje 430, som kører til Cabras og Oristano 4 gange om dagen.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Sardinien.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.