Badesi

Badesi

Den lille by Badesi på nordvestkysten vinder hurtigt i popularitet, og flere og flere turister tager hertil. De er især tiltrukket af en af de længste strande på Sardinien. Med mere end 8 km sammenhængende lag af fint hvidt sand og klart hav er det simpelthen umuligt ikke at nyde en ferie.

Find det bedste hotel ved havet på booking.com

Selv om Badesi er et lille feriested, tilbyder det alle de nødvendige tjenester fra butikker til et apotek, tankstationer og mange overnatningsmuligheder.

Strande og svømning

Den eneste strand strækker sig fra Badesi gennem det endnu mindre feriested Pirotto Li Frati til Valledoria og er næsten 10 km lang.

På stranden kan man leje solsenge eller parasoller, benytte sig af de mange vandaktiviteter og sportsgrene, der tilbydes, leje en kajak eller vandcykel og selvfølgelig forfriske sig på en af de mange strandbarer.

Indgangen til vandet er gradvis, men der er nogle gange større bølger, fordi der ikke er nogen bugt.

Takket være strandens utrolige længde vil du altid finde masser af privatliv i Badesi.

Overnatning i Badesi

Badesi er ved at blive populær blandt tjekkiske rejseselskaber, som tilbyder ture direkte hertil. Priserne ligger normalt på omkring 586 euro pr. uge inklusive fly og transport.

Du kan dog sagtens bo på egen hånd i Badesi i et stort antal private lejligheder og klassiske hoteller. Priserne her plejer at være mere rimelige end på resten af Sardinien, og du kan finde overnatning selv i højsæsonen for under 73 euro pr. nat for 2 personer. Men til ferier skal du bestille flere måneder i forvejen!

Vi vælger den bedste indkvartering til dig lige ved stranden: Club Hotel Residence Baiaverde, La Locanda del Mare, Camping Baia Paradiso

Sådan kommer du derhen

Den nemmeste måde at komme direkte til stranden på er med egen eller lejet bil. Selve stranden ligger mellem 1 og 2,5 km fra hovedvejen og feriestederne. Afstanden til Alghero lufthavn er ca. 85 km, mens afstanden til Olbia lufthavn er 76 km.

Sammenlign priser på biludlejning på Sardinien

Du kan dog også tage en lokal minibus direkte til stranden. Fra centrum af Badesi til Li Junchi-stranden kører en lille Sardabus-bus hver halve time i løbet af dagen. Der går også en bus 4-6 gange dagligt fra Badesi by til hotelresortet Baia delle Mimose (se køreplan på: sardabus.it).

Der er langdistanceforbindelser til centrum af Badesi:

  • Alghero - lufthavn - Digitur bus (1x dagligt Alghero - Santa Teresa linje)
  • Olbia (også lufthavn) - buslinje 30 SunLines (1x dagligt)
  • Porto Torres - Digit ur bus (1x dagligt Alghero - Santa Teresa line), Sardabus bus (1x dagligt)
  • Sassari - bus 728 ARST (4x dagligt)
  • Castelsardo - bus 728 ARST (4 gange om dagen)
  • Santa Teresa Gallura - bus 728 ARST (4x dagligt), bus Digitur (1x dagligt linje Alghero - Santa Teresa)

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Sardinien.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.