Budoni

Budoni

Det mindre feriested, der er omgivet af en vild natur med sandklitter, fyrretræer og høje bjerge, er især imponerende for sine smukke strande og det lave antal besøgende.

Book et hotel på Sardinien i forvejen med rabat

Budoni er ideel til en stille ferie eller bare et endagsstop under en bilferie på Sardinien.

Strande og svømning

De fleste turister tager til Budoni på grund af strandene. Feriestedet har en ca. 2 km lang strand, som ligger i meget fredelige omgivelser med sandklitter og små skove. Som de fleste strande på Sardinien er Spiaggia di Budoni dækket af fint snehvidt sand, og havet er krystalklart med en let skrånende indgang.

Bortset fra den centrale del af stranden tættest på byen, er de fleste af Budonis strande meget rolige, og du vil være næsten alene på kanterne, selv om sommeren. Alle de nødvendige faciliteter i form af solsenge, parasoller, vandcykler, barer og restauranter kan bruges her.

Indkvartering

Landsbyen Budoni er måske lille, men den tilbyder et bredt udvalg af overnatningsmuligheder, som er lidt billigere end i de omkringliggende feriesteder og betydeligt billigere end for eksempel på den berømte Costa Smeralda længere nordpå.

Selv om sommeren kan man bo her fra 80 euro pr. nat for 2 personer, hvilket er en meget god pris på Sardinien.

Hoteller og indkvartering i Budoni

Transport

Budoni er et meget tilgængeligt feriested. Det ligger tæt på motorvejen, der forbinder den nordlige og sydlige del af øen, og det er meget nemt at komme dertil i bil. Lufthavnen i Olbia ligger 34 km væk, Alghero 160 km og Cagliari 234 km.

Budoni kan også nemt nås med bus.

Den offentlige transportlinje 514 kører direkte til Olbia OLB Airport, og det samme gør det private selskab Deplano. Olbias centrum kan primært nås med linje 514, som også tager dig til de nærliggende feriesteder San Teodoro og La Caletta samt til Nuoro.

Det private transportselskab Turmo Travel kører også en gang om dagen fra Budoni til Olbia og Cagliari.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Sardinien.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.