Imerovigli

Imerovigli

Imerovigli er et af de smukkeste steder på Santorini sammen med Oia og Fira. Det er et af de højeste steder på øen, og centrum ligger 330 meter over havets overflade, hvilket kun er et par dusin meter fra byen i luftlinje.

Imerovigli ligger på kanten af et tidligere krater, som nu er en over 300 meter høj havklippe, og takket være sin beliggenhed er der en betagende udsigt over alle sider af øen.

Find indkvartering i traditionelle huse

Stilhed og romantiske solnedgange

I modsætning til de altid travle landsbyer Oia og Fira er der meget mere stille i Imerovigli. Gå rundt på de romantiske smalle gader og trapper mellem de traditionelle hvide huse, der bogstaveligt talt sidder fast på klippen, og om aftenen kan du stoppe på en af de mange vandrette gader og nyde den betagende udsigt over calderaen.

Et af de smukkeste steder i Imerovigli er uden tvivl Skaros-klippen med den tidligere venetianske fæstning.

Imerovigli kan stadig tælles blandt de traditionelle Thera-landsbyer, selv om turismen også er ved at trænge ind her.

Overnatning i Imerovigli

At vælge indkvartering i Imerovigli er den ideelle løsning for dem, der elsker ro, smuk udsigt og også god adgang til den større by Fira. Priserne for overnatning i Imerovigli er dog ret høje og starter på omkring 92 euro.

Desuden udvælger vi de mest prisvenlige overnatningssteder i byen til dig:

Hvordan kommer man dertil?

Imerovigli er let tilgængelig med bus fra Fira eller Oia, og den kører ca. en gang i timen (se transportselskabet KTEL's hjemmeside). Du kan altid købe billetter på busstationen til omkring 1,80 euro.

Parkering er gratis på alle offentlige parkeringspladser i Imerovigli.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Santorini.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.