easyJet flyvninger

easyJet

Det er værd at købe dine easyJet-billetter direkte fra easyjet.com. De laveste priser er som regel tilgængelige, så snart en ny rute eller periode bliver sat til salg. Priserne stiger forholdsmæssigt, når afgangen nærmer sig.

EasyJet har ikke kampagner, så jo tidligere du køber, jo billigere flyver du.

Køb billetter med Ryanair

Priserne hos easyJet er lidt højere end hos lavpriskonkurrenterne, men til gengæld har easyJet bedre flytider og lander i hovedlufthavnene, ikke i sekundære lufthavne længere væk.

Normalt betaler du omkring 40 euro for en enkeltbillet. Børn under 2 år betaler altid 25 gbp uden ret til eget sæde.

Tilslutningsflyvninger

EasyJet giver dig mulighed for at tilføje yderligere flyvninger under billetkøbsprocessen, så du kan købe flere flyvninger på én gang. Bookinger foretages dog separat og uafhængigt af hinanden.

Hvis du går glip af en tilslutningsflyvning, har du ikke ret til en erstatningsflyvning, kundeservice eller refusion. Dette er ikke-garanterede transfers.

EasyJet er dog et meget kundevenligt flyselskab og vil forsøge at løse de fleste problemer til din fordel. Så en erstatningsforbindelse tilbydes ofte gratis eller mod et redningsgebyr, men du kan ikke gennemtvinge det.

Ændring af flyvning

EasyJet tilbyder mange måder at administrere din booking på. Du kan selv foretage de fleste ændringer i afsnittet Manage My Booking på flyselskabets hjemmeside.

Fejl i navn

Det sker for alle, at de tilmelder sig og staver deres navn forkert. I dette tilfælde kan du altid rette op til 3 bogstaver gratis.

Sammen med at rette dit navn kan du også ændre din titel eller dit køn.

Tidligere flyvning eller flyvning til en anden lufthavn

Der er også fleksible muligheder for at ændre din flyrejse. Mod et mindre gebyr kan du tage et tidligere fly samme dag til samme eller en anden lufthavn i området. I stedet for at tage eftermiddagsflyet Prag - London Stansted kan du f.eks. tage morgenflyet Prag - London Gatwick.

Flyaflysning på grund af sygdom

I alvorlige tilfælde er det muligt at aflyse flyvninger og få et tilgodebevis eller fuld refusion. EasyJet træffer beslutninger baseret på sygdommens eller ulykkens alvor og manglende evne til at gennemføre flyvningen. Velvilje bestemmes af flyselskabet, og du skal have et dokument udfyldt af en læge. For mere information, besøg easyjet.com/managing-your-booking.

Destinationer

Flyselskabet har baser med flest flyvninger i følgende lufthavne:

  • Bordeaux, Lyon, Nantes, Nice, Paris-CDG, Paris-Orly
  • Tyskland: Berlin
  • Italien: Milano-Malpensa, Napoli, Venedig
  • Holland: Amsterdam
  • Portugal: Faro, Lissabon, Porto
  • Spanien: Barcelona Barcelona, Málaga, Palma de Mallorca
  • Schweiz: Basel, Genève
  • DetForenede Kongerige: Belfast, Birmingham, Bristol, Edinburgh, Glasgow, Liverpool, London-Gatwick, London-Luton, Manchester

Destinationer, hvor easyJet ikke har en base, men flyver et stort antal gange til eksisterende baser, omfatter Budapest, Prag, Larnaca, Paphos og Alicante.

Flyselskabet flyver hovedsageligt i Europa. Det tilbyder dog også ruter til Marokko og Egypten i Nordafrika.

Kort over ruter

En tydelig liste over destinationer kan også findes på rutekortet på easyjet.com/routemap eller på billedet nedenfor.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.