easyJet Bagage

easyJet

Bagagetilladelser på easyJet-flyselskaber er baseret på de ekstra ydelser, der er købt til selve billetten. Hver passager har ret til en lille mængde håndbagage i grundprisen.

Tilladt mængde håndbagage

Passagerer har ret til 1 stk. håndbagage med følgende mål gratis for hver billet:

  • 45 x 36 x 20 cm

Vægtgrænsen for denne bagage er generøse 15 kg. Du vil dog ikke møde meget vægtkontrol i lufthavnene. Tværtimod er det meget almindeligt at få målt størrelsen ved hjælp af bagagebure ved afgangsgaten.

Har du ikke noget hotel endnu? Få rabat på booking.com

Større håndbagage

Passagerer på FLEXI-taksten eller dem, der har købt Large Cabin Bag-tjenesten, kan have en større håndbagage ud over deres lille håndbagage. I dette tilfælde har du ret til 2 stykker bagage med følgende grænser:

  • 45 x 36 x 20 cm
  • 56 x 45 x 25 cm

Rejsende med et betalt easyJet PLUS-medlemskab har også ret til en anden større taske.

Indchecket bagage

Indchecket bagage kan købes hos easyJet under bookingprocessen eller i Manage My Booking før check-in.

Der er vægtgrænser på 15 kg, 23 kg, 26 kg, 29 kg og 32 kg.

Prisen på bagagen er baseret på flyvningens distance og vægt. Normalt skal du regne med at betale 40 euro pr. flyvning for en taske på 23 kg.

Du kan checke din bagage ind i lufthavnen op til 40 minutter før afgang. På udvalgte flyvninger lukker check-in-skrankerne dog allerede 60 minutter før afgang, f.eks. i London Gatwick eller Paris CDG.

Vores tip: Hvis du vil købe et udvalg af sæder ud over din indcheckede bagage på op til 23 kg, er det værd at købe Essentials-prisen.

Barnevogne til børn

EasyJet tillader gratis transport af ikke kun selve barnevognen, men i alt 2 genstande i lastrummet. Hvis du rejser med små børn, har du ret til at medbringe 2 genstande fra denne liste:

  • Barnevogn (sammenklappelig eller ikke sammenklappelig)
  • Rejseseng
  • autostol
  • Selepude
  • en bæresele til ryggen

Disse ting kan checkes ind gratis ved check-in-skranken i lufthavnen.

Dyr om bord

EasyJet tillader ikke kæledyr om bord eller i lastrummet (hunde, katte, papegøjer osv.). Den eneste undtagelse er førerhunde.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.