Câmara de Lobos

Camara de Lobos

Câmara de Lobos er en malerisk fiskerby, hvor Winston Churchill tilbragte sine ferier. Du kan finde hans statue i havnen ved lærredet.

Hvis du vil indsnuse byens sande atmosfære, skal du tage hertil senere på eftermiddagen, hvor fiskerbådene er parkeret i bugten, og fiskerne spiller kort i havnen. Byens idylliske atmosfære forstærkes af vinmarkerne, der ligger spredt langs de stejle bjergskråninger med snoede stier, der snor sig mellem dem og byder på smukke udsigter.

De 10 bedste hoteller på Madeira

Overnatning

Byen Câmara de Lobos er et førsteklasses sted for rolig indkvartering inden for rækkevidde af hovedstaden Funchal (7 km).

Byens aktiver er især familielejlighederne med spektakulær havudsigt. Priserne ligger ca. mellem 40 og 55 euro pr. nat for 2 personer. Se f.eks. den smukke Casa de Cal-lejlighed eller Villas Quinta de Lapa.

Sådan kommer du derhen

Parkering i byen er afgiftsbelagt, hvor der er malet blå linjer. Du betaler omkring 0,80 euro for en times parkering.

De fleste Rodoeste-busser kører fra Funchal til Câmara de Lobos ca. 4-5 gange i timen på hverdage og 2-3 gange i timen i weekenden og fortsætter til den vestlige del af Madeira. En billet til Funchal koster 2,20 euro.

Detaljerede oplysninger kan findes på hjemmesiden rodoeste.pt.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Madeira.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.