Bukarest Henri Coanda Lufthavn

Alt hvad du behøver at vide, før du rejser fra eller ankommer til Bukarest Airport

Transfer til Bukarest lufthavn

Krystof Hajek opdateret 19. 3. 2024

Bukarest Lufthavn er en mellemstor lufthavn med kun én terminal. Komplekset er opdelt i to bygninger - ankomst- og afgangshallen. De to er forbundet af en ca. 70 meter lang korridor.

Billige hoteller nær Bukarest Lufthavn

Efter sikkerhedskontrollen er terminalen yderligere opdelt i en trang indenrigsafdeling og en mere rummelig international afdeling.

Generelt er Bukarest lufthavn ofte meget overfyldt og lider under mangel på siddepladser. Sikkerheds- og paskontrol kan tage op til 30 minutter.

Transfer mellem flyvninger

Forbindelser i Bukarest tilbydes hovedsageligt af TAROM mellem Vesteuropa og Moldova eller Mellemøsten, eller til rumænske destinationer.

Terminalen er lille, men du skal altid igennem et sikkerhedstjek under din transfer. Følg skiltene "Connections", som fører dig til et særligt transitsikkerhedstjek, hvor du ikke behøver at forlade transitområdet.

Hvis du skifter fra et internationalt fly til et andet internationalt fly, skal du ikke igennem paskontrollen, og du har kun 45 minutter til at skifte fly.

Hvis du skifter fra et internationalt fly til et indenrigsfly, skal du igennem paskontrol og sikkerhedskontrol, men der er stadig en minimum transfertid på 45 minutter.

Krystof Hajek

Krystof er chefredaktør for Cestee. Han er også en ivrig rejsende med 574 flyrejser og 73 besøgte lande.

Nogle af vores links kan være affiliate-links, hvor vi kan tjene en provision, hvis du køber tjenesten. Se vores side om reklamepolitik.