Bangkok
Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn

Alt hvad du behøver at vide, før du rejser fra eller ankommer til Bangkok Airport

Transfer til Bangkok lufthavn

Krystof Hajek opdateret 9. 3. 2024

Lufthavnen har kun én stor terminal, så det er stort set umuligt at fare vild. Den internationale afdeling ligger i den venstre del af terminalen, mens indenrigsafdelingen ligger i den højre del, men de er forbundet med hinanden.

  • Ankomster - 1. etage
  • Afgange - 4. etage

Terminalen er åben 24 timer i døgnet.

Transfer mellem fly

Det er relativt nemt at skifte fly i Bangkok. Selvom lufthavnen er meget stor, har den kun én terminal, så du slipper for den ofte komplicerede rejse fra den ene terminal til den anden.

Billige hoteller nær Bangkoks lufthavn

Du behøver ikke at forlade transitzonen, når du har en international forbindelse, hvis du flyver på én billet. Du skal ikke igennem paskontrollen, men du skal igennem sikkerhedskontrollen.

Du kommer igennem hele lufthavnen fra den ene ende til den anden på ca. 25 minutter, hvilket også er en realistisk transfertid fra et fly til det næste. Køerne ved sikkerhedskontrollen er som regel korte og meget velorganiserede.

Hvis du fortsætter gennem Thailand, skal du først igennem immigrationen. Hold øje med skilte, der viser dig vej til afgange til Chiang Mai, Phuket, Krabi osv.

Information om transfer fra Suvarnabhumi lufthavn don mueang dmk se afsnittet Transport.

Krystof Hajek

Krystof er chefredaktør for Cestee. Han er også en ivrig rejsende med 574 flyrejser og 73 besøgte lande.

Nogle af vores links kan være affiliate-links, hvor vi kan tjene en provision, hvis du køber tjenesten. Se vores side om reklamepolitik.