Hoteller og overnatninger i Bangkok Lufthavn

Bangkok

Suvarnabhumi lufthavn er travl hele natten, og da der ikke er nogen offentlig transport, der kører hele natten eller tager dig til tidlige morgenafgange, kan den mest bekvemme mulighed være at overnatte i lufthavnen.

Hoteller i lufthavnen

Ved indgangen til togstationen finder du to kapselhoteller , Boxtel @ Suvarmanhumi Airport og Boxtel @ Suvarmanhumi Airport. Avagard Capsule Hotel. På disse overnatningssteder har du kun et trangt, lukket rum med en seng for dig selv. På disse kapselhoteller er der ingen brusefaciliteter, og toiletterne er kun til offentlig brug i lufthavnen. Priserne ligger på omkring 37 euro pr. nat.

Det eneste normale hotel lige på lufthavnens område er meget godt Novotel Bangkok Suvaranbumi **** med priser omkring 139 euro pr. nat for 2 personer. Hvis man ikke bor på dette hotel, kan man også bruge pool, fitnesscenter og sauna mod et gebyr på 800 thb pr. dag.

Hoteller i Bangkok

Hvis du foretrækker at bo lige i centrum, er der et bredt udvalg af billige hostels til et par hundrede baht og luksushoteller af internationale mærker.

 
Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.