Wizz Air - Airbus A320
Wizz Air

Alt, hvad du skal vide, før du flyver med Wizz Air

Wizz Air frequent flyer-program

Krystof Hajek opdateret 29. 12. 2023

Wizz Air tilbyder et abonnement til hyppigt rejsende, som giver dig rabat på flyrejser og indchecket bagage. Fordelen er, at dette medlemskab kan tjene sig selv hjem på din første flyvning.

Wizz Discount Club

For et engangsgebyr kan du få rabat på flybilletter i et år for dig og dine medrejsende. Wizz Discount Club (WDC) har to mulige medlemskaber, som adskiller sig i antallet af passagerer, der kan få rabat pr. booking.

Hvor meget koster medlemskabet?

Prisen for medlemskab afhænger af, hvilken type du vælger. Der er to at vælge imellem, nemlig standard eller gruppe. Standard giver dig ret til rabatter for dig og en anden rejseledsager. Gruppemedlemskab gælder, når du rejser i en større gruppe, op til 6 personer i alt.

Standard medlemskab Medlem + 1 rejseledsager 39,99 eur
Gruppemedlemskab Medlem + 5 ledsagere 69,99 eur

Rabatter på flybilletter gælder kun, når et WDC-medlem køber billetter til sig selv og andre på samme booking.

Hvor meget vil jeg spare?

Rabatter er tilgængelige på både fly og indchecket bagage. Du sparer 10 euro på fly og 5 euro pr. genstand pr. fly på indchecket bagage, der vejer 20 kg eller 30 kg.

  • rabat på flybillet 10 eur
  • Tilladt bagage 5 euro

Det er vigtigt at bemærke, at rabatten gælder for en enkeltbillet. Hvis du f.eks. flyver til Rom og tilbage igen, sparer du 20 euro på en enkeltbillet.

Rabatter på flybilletter gælder kun for flyvninger, der er dyrere end 20 euro.

Når det kan betale sig at købe et medlemskab

Et simpelt regnestykke viser, at det næsten altid kan betale sig at købe et medlemskab på din første rejse.

Eksempel. Du sparer 10 euro på en enkeltbillet, det er fire enkeltflyvninger og dermed 40 euro i mulig besparelse. Det koster 40 euro at købe et medlemskab. Du betaler ikke en ekstra euro, men du har mulighed for at købe billetter med rabat i de næste 365 dage. Medlemskabet varer i 1 år, men du kan købe billetter til en hvilken som helst dato.

Sådan køber du medlemskab

Når du vælger dine flybilletter , har du mulighed for at vælge standardprisen eller klubprisen. Hvis du klikker på klubprisen, vil systemet automatisk guide dig til at købe medlemskabet. På dette tidspunkt er du berettiget til rabat på flybilletter.

Officiel information kan findes på wizzair.com.

Krystof Hajek

Krystof er chefredaktør for Cestee. Han er også en ivrig rejsende med 574 flyrejser og 73 besøgte lande.

Nogle af vores links kan være affiliate-links, hvor vi kan tjene en provision, hvis du køber tjenesten. Se vores side om reklamepolitik.