TAP Air Portugal Bagage

TAP

Når du rejser med TAP Air Portugal, har du ret til mindst to stykker gratis håndbagage.

Håndbagage

Prisen på billetterne inkluderer altid gratis transport af to stykker håndbagage pr. passager. Bagagen skal have følgende mål:

  • 55 x 40 x 20 cm op til 8 kg
  • 40 x 30 x 15 cm op til 2 kg

Du har ret til denne bagagemængde, selv om du køber den billigste rabatpris.

Har du ikke noget hotel endnu? Få rabat på Booking.com

Business class-passagerer, der rejser til eller fra Nordamerika, har samme tilladte håndbagage. Business class-passagerer på flyvninger til Europa eller til Afrika eller Sydamerika kan medbringe 2 større håndbagagetasker og 1 lille håndbagagetaske af samme størrelse som tidligere.

Hvis du medbringer mere end én taske i kabinen, skal du betale et boardinggebyr på 70 euro.

Indchecket bagage

Indchecket bagage er inkluderet i Basic-prisen og derover. Hvis du køber billetter direkte på flytap.com, vises mulighederne for bagage og pris under billetvalgsprocessen.

Specifikke begrænsninger for indchecket bagage er som følger:

Indenrigsflyvninger Flyvninger mellem Europa og Marokko Internationale flyvninger
Discount - - -
Basic - - 23 kg
Classic 23 kg 23 kg 23 kg
Plus 2 gange 23 kg 23 kg 2 gange 23 kg
Executive 2 gange 32 kg 2 gange 32 kg 2 gange 32 kg
Top Executive 2 gange 32 kg 2 gange 32 kg 2 gange 32 kg

Bagage kan også købes senere til Discount- og Basic-priser. Du skal dog betale ca. 30 euro for en enkeltrejse inden for Europa og op til 100 euro for en interkontinental flyvning.

Bagagetillægget er værd at bruge, hvis du rejser i en gruppe på mere end én person, og ét stykke bagage er tilstrækkeligt til rejsen. Hvis hver passager har brug for bagage, er det bedre at købe en billetpris, der inkluderer det nødvendige antal indcheckede tasker.

Bagage til børn og barnevogne

TAP Air Portugal medbringer gratis klapvogne til små børn. Du kan checke en sammenklappelig klapvogn, autostol eller rejseseng ind gratis.

Hvis du flyver på en Basic-pris eller derover, kan du checke en ekstra taske på op til 10 kg ind med børn under 2 år. Børn på 2 år og derover har ret til bagagetillæg som en voksen på den valgte billetpris.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.