Ryanair check-in

Ryanair

Ryanair tilbyder muligheden for at checke ind i lufthavnen og online. Hvis du ikke har en Plus- eller Flexi Plus-billet, kan du kun checke gratis ind online.

Online check-in

Online check-in er meget nemt og hurtigt. Det kan gøres i en webbrowser på ryanair.com/check-in eller i Ryanairs mobilapp.

Du kan checke gratis ind mellem 24 timer og 2 timer før afgang. Hvis du har betalt og valgt sæder, kan du checke ind op til 60 dage i forvejen.

Har du ikke et hotel endnu? Få rabat på booking.com

For at checke ind i lufthavnen skal du bruge et boardingkort med en QR-kode. Du kan printe dem ud, men det er også fint at gemme dem på din telefon eller tablet.

Check-in i lufthavnen

Ryanair opkræver et gebyr for check-in i lufthavnen. Hvis du ikke har købt denne ekstra service, skal du altid checke ind på forhånd, også selv om du har bagage, der skal checkes ind.

Selvom du kan checke din bagage ind ved skranken i lufthavnen, skal du have dine boardingkort på forhånd.

Valg af sæde

Du kan vælge specifikke sæder under billetkøbsprocessen og også senere under check-in. Der er dog et gebyr for sådanne sæder, og hvis du er ligeglad med, hvor du sidder, skal du bare springe denne mulighed over og få dine sæder tildelt automatisk.

Vær dog opmærksom på, at passagerer i grupper placeres bevidst.

Hvis du rejser med børn, vil de altid sidde sammen med mindst én voksen.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.