Ryanair
Ryanair

Alt, hvad du skal vide, før du flyver med Ryanair

Ryanair Bagage

David Eiselt opdateret 11. 1. 2024

Ryanair tillader hver passager at medbringe en lille håndbagage som standard. Grænser og størrelser for ekstra bagage afhænger af den valgte billetpris eller de tjenester, der er købt under bookingprocessen.

Håndbagage

Hver passager har ret til at medbringe 1 stk. håndbagage, som skal kunne være under sædet foran dig. I luftfarten er dette praktisk talt en af de mindste dimensioner, nemlig:

  • 40 x 25 x 20 cm.

Målene er strenge, og der er ofte overmål ved afgangsgates. Hvis målene nedenfor ikke er nok for dig, anbefaler vi, at du tilføjer en større håndbagage eller indchecket bagage.

Har du ikke fundet et hotel endnu? Få rabat på booking.com

Større håndbagage

Ud over din lille håndbagage kan du medbringe en større håndbagage, hvis du har købt billetter til en højere pris (Regular, Plus, Flexi Plus) eller valgt tillægstjenesten Priority Boarding and 2 Hand Luggage, da du bookede din flyrejse. Den anden bagage har følgende begrænsninger:

  • 55 x 40 x 20 cm og 10 kg.

Prisen for den ekstra service er ca. 20 euro pr. flyvning og passager, når du køber billetten. Hvis du også vil have et bestemt sæde, er det mere praktisk at købe den almindelige billetpris.

Indchecket bagage

Indchecket bagage kan tilkøbes på bookingtidspunktet. Ryanair tilbyder 2 muligheder for køb afhængigt af vægt og maksimalt antal stykker pr. person. Du kan købe:

  • 10 kg (1 stk.)
  • 20 kg (op til 3 stykker)

Prisen pr. taske er fra 15 euro til 30 euro afhængigt af ruten. Målene er standard, og summen af alle tre sider (højde x længde x dybde) skal være mindre end 158 cm.

Klapvogne til børn

Hvis du rejser med børn, har hvert barn ret til gratis transport af 2 af de genstande, der er anført nedenfor, uanset den købte billetpris:

  • Klapvogn (sammenklappelig eller ikke sammenklappelig)
  • Rejseseng
  • autostol
  • selepude
  • Rygbærer

I lufthavnen skal du henvende dig ved check-in-skranken for at få en label til din klapvogn og derefter aflevere den ved gaten.

Derudover har et barn under 2 år ret til en lille håndbagagetaske, der vejer 5 kg og måler 45 x 35 x 20 cm.

Sportsartikler og dyr

Det er ikke tilladt at medbringe dyr om bord på Ryanair-fly. Den eneste undtagelse er hjælpehunde til blinde.

Sportsudstyr som ski, cykler, golfkøller eller musikinstrumenter kan også medbringes. For de aktuelle gebyrer, besøg venligst ryanair.com/fees.

Avatar uživatele
David Eiselt

David er grundlægger og administrerende direktør for Cestee. Han er også en ivrig rejsende med 302 flyrejser og 49 besøgte lande.

Nogle af vores links kan være affiliate-links, hvor vi kan tjene en provision, hvis du køber tjenesten. Se vores side om reklamepolitik.