KLM Bagage

KLM - Boeing 747 Jumbo Jet

Hvad er de tilladte mål og vægt for bagage på KLM-flyvninger? Er det gratis at medbringe klapvogne? Officiel information om bagage kan findes på KLM's hjemmeside.

Håndbagage

Håndbagage er gratis på alle ruter på alle købte billetpriser, inklusive den billigste Light-billetpris. Du kan endda tage to håndbagageposer med om bord op til en samlet vægt på 12 kg. Vægten tages dog kun undtagelsesvis i betragtning, og der lægges særlig vægt på målene:

  • 55 x 35 x 25 cm
  • 40 x 30 x 15 cm

Kun ét stykke bagage til et barn uden eget sæde (lap passenger) kan være 55 x 35 x 25 cm.

To håndbagager med ovenstående mål er gyldige på både Economy og Business Class.

Har du ikke fundet et hotel endnu? Få rabat på Booking.com

Indchecket bagage

Indchecket bagage er ikke inkluderet i den billigste Light-pris på nogen rute. Til gengæld er indchecket bagage op til 23 kg allerede inkluderet i prisen på Standard- og Flex-priserne.

Et stykke bagage må altid ikke veje mere end 23 kg, og summen af dets mål må ikke overstige 158 cm.

Hvad er prisen for indchecket bagage?

Hos KLM kan det altid betale sig at købe den dyrere Standard-pris, hvor din indcheckede bagage allerede er inkluderet. Sammenlignet med Light-prisen er prisen på Standard-prisen højere med cirka følgende beløb:

  • 60 euro for langdistanceflyvninger (fra Europa til et andet kontinent)
  • 30 euro op til 35 euro for flyvninger inden for Europa.

I tilfælde af en tilslutningsbillet, dvs. med 2 eller flere flyvninger, stiger prisen altid kun for retningen, ikke for hver flyvning separat.

Klapvogne og babyudstyr

Du kan altid medbringe et barn gratis på alle KLM-fly på alle priser:

  • Klapvogn - du tager den med til boarding gaten, hvor den vil blive afhentet af personalet, og den vil være tilgængelig igen umiddelbart efter deplaning ved ankomst.
  • Babysæde eller bæresele (bæreselen skal checkes ind som bagage, det skal babysædet ikke).
Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.