Austrian Airlines Bagage

Austrian Airlines

Når du rejser med Austrian Airlines, har du ret til gratis transport af mindst 1 stk. lille håndbagage.

Håndbagage

Alle Economy-billetter inkluderer en standard håndbagage og en personlig genstand uden beregning.

  • 55 x 40 x 23 cm op til 8 kg
  • 40 x 30 x 10 cm op til 2 kg

Business Class-passagerer kan medbringe 2 større stykker håndbagage og 1 lille stykke håndbagage af samme størrelse som før.

Hvis du medbringer mere end én taske i kabinen, skal du betale et check-in-gebyr på 75 eur.

Indchecket bagage

Indchecket bagage er ikke inkluderet i den laveste billetpris på europæiske "Economy Light"-flyvninger. Du kan købe din bagage senere online for et gebyr på 30 euro pr. rejse i Europa, eller fra 60 euro og opefter på en langdistanceflyvning.

Hvis du vil rejse med indchecket bagage, er det altid mere omkostningseffektivt at købe den dyrere "Economy Classic"-pris eller højere, hvor indchecket bagage altid er inkluderet.

Har du ikke fundet et hotel endnu? Få rabat på Booking.com

Business class-passagerer har altid ret til 2 indcheckede tasker.

Vægt Dimensioner
Økonomi 1x23 kg 158 cm (summen af alle 3 dimensioner)
Business 2x32 kg 158 cm (summen af alle 3 mål)

For indchecket bagage er vægten den vigtigste faktor, og dimensionerne måles kun i særlige tilfælde, hvor bagagen ved første øjekast er for stor.

Hvis du køber billetter direkte på austrian.com, vises mulighederne for bagage og billetpris under billetvalgsprocessen.

Bagage til børn og klapvogne

Austrian Airlines transporterer klapvogne til små børn gratis.

Du kan checke en sammenklappelig klapvogn, autostol eller rejseseng ind gratis.

Anden bagage er underlagt de samme betingelser som for voksne, dvs. fra Economy Classic-billetten og opefter kan bagage op til 23 kg checkes ind gratis.

Sportsudstyr

Hvis sportsudstyr ikke overskrider vægtgrænsen på 23 kg, betragtes det som normal indchecket bagage og kan checkes ind under din takst.

Det er dog ikke muligt at indchecke almindelig bagage gratis ud over sportsudstyret på økonomiklasse. Du bliver nødt til at betale for det.

Check-in-priserne er de samme for følgende typer sportsudstyr: ski, snowboard, dykkerudstyr, golfudstyr, fiskestænger, cykler og cykeludstyr samt hockeyudstyr.

  • Europa - 80 eur
  • Mellemøsten, Nordafrika, Centralasien - 100 euro
  • Nordamerika, Fjernøsten - 250 euro
Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.