Air Baltic service ombord på flyet

Air Baltic - De Havilland DHC-4

AirBaltic er et typisk lavprisflyselskab, når det gælder service. Der serveres ingen gratis forfriskninger om bord, og der er ingen andre tjenester til rådighed.

Mad om bord

Du kan købe snacks fra menuen om bord eller endnu bedre, forudbestille dit måltid. AirBaltics catering skiller sig ud fra det grå i flybranchen og er noget af det bedste, du kan smage i luften.

Leder du stadig efter et hotel? Så tjek det her

For eksempel tilbyder flyselskabet overraskelser til dine kære i form af en buket roser, makroner med prosecco, chokoladekage osv.

Standardmåltiderne på menuen omfatter variationer fra bøffer til fisk og skaldyr og morgenmadsbuffeter. Alle menuerne kan findes på airbalticmeal.com.

Økonomiklasse

Det skal nævnes og understreges, at airBaltic giver passagererne overlegen benplads, selv på økonomiklasse. Især sammenlignet med andre lavprisselskaber.

Interiøret er farvet i lysegrønt med LED-baggrundsbelysning.

IFE

Forvent ikke et underholdningssystem om bord på flyvninger med airBaltic. Der er miniatureskærme over hovedet, som kun tjener til at overvåge flyvningen og flyets position på kortet.

Business class

Flyselskabet tilbyder også rejser på premium business class. På grund af de korte og mellemlange flyvninger kan du ikke forvente fuld business, men med de muligheder, der er, vil du være tilfreds.

Der er som standard plads til 6 personer på business class, som er adskilt fra economy class af et skot. Der serveres forfriskninger under flyvningen, se ovenfor.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.