Air Baltic check-in

Air Baltic - De Havilland DHC-4

For AirBaltic-flyvninger skal du checke ind separat online eller via kiosker i lufthavnen. Check-in ved check-in-skranken i lufthavnen er underlagt et gebyr.

Online check-in

Uanset om det er på din computer eller mobiltelefon, er check-in online hurtigt og nemt. Gå ind på airbaltic.com/check-in, så har du dit boardingkort i løbet af få trin. Print det ud, eller gem det på din mobiltelefon. Vis QR-koden til lufthavnspersonalet på din telefonskærm.

Leder du stadig efter et hotel? Tjek dette ud

Online check-in er tilgængelig 36 timer til 60 minutter før afgang. Hvis du har Business, Classic eller betalt for et sædevalg, kan du checke ind så tidligt som 5 dage (118 timer) før din flyvning.

Eventuel indchecket bagage afleveres gratis ved bagageindleveringsskrankerne i lufthavnen.

Kiosker til selv-check-in

AirBaltic tilbyder sine egne selv-check-in kiosker i Riga RIX og Københavns CPH lufthavne. Indtast din billets referencenummer og efternavn, og inden for et minut har du gennemført check-in-processen, og kiosken udskriver dit boardingkort.

Check-in via kiosk er gratis, og sidste check-in er 40 minutter før afgang.

Check-in i lufthavnen

Check-in ved check-in-skranken koster 35 euro. Det er gratis for passagerer:

  • Business og Classic
  • med børn under 2 år
  • i en gruppe
  • med en code-share-billet fra et andet flyselskab

Hvis du skal videre til Riga Lufthavn og ikke har et boardingkort til dit forbindelsesfly, kan du få et ved transferskranken op til 30 minutter før afgang. Minimum transfertid i Riga er 45 minutter.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.