Air Baltic - De Havilland DHC-4
Air Baltic

Alt, hvad du skal vide, før du flyver med Air Baltic

Air Baltic Bagage

David Eiselt opdateret 26. 3. 2024

Med AirBaltic har alle passagerer ret til gratis transport af mindst to stykker håndbagage med en samlet grænse på 8 kg. Hvis du har brug for mere bagage eller en højere grænse, skal du købe ekstra tjenester.

En forenklet bagagegrænse er angivet i følgende tabel:

Klasse Personlig genstand Håndbagage Indchecket bagage
Green 1 stk. 1 stk. Inkluderer ikke
Plus / Classic 1 stk. 1 stk. 23 kg
Business 1 stk. 2 stykker 2x 23 kg
Børn op til 2 år - - 10 kg

Håndbagage

Du kan altid tage 2 stk. håndbagage med gratis på flyet i følgende størrelser:

  • Håndbagage - 55 x 40 x 23 cm
  • Personlige genstande - 40 x 30 x 10 cm

Begge stykker bagage har en samlet vægtgrænse på 8 kg. Flyselskaberne giver dig mulighed for at øge vægten til 12 kg mod et mindre gebyr.

Leder du stadig efter et hotel? Tjek dette ud

Hvis du ikke opfylder en af ovenstående grænser, vil du blive opkrævet 75 euro, når du går ombord på flyet.

Indchecket bagage

Din billet inkluderer måske eller måske ikke indchecket bagage. Det afhænger af, hvilken billetpris du har købt din billet på:

  • Green - inkluderer ikke bagage
  • Green plus / Classic - 1 stk. gratis bagage
  • Business / Business Light - 2 stykker gratis bagage

På den billigste Green-billet kan du dog købe indchecket bagage uden problemer. Prisen er 20 euro, når du køber den sammen med din billet, 25 euro i din bookingadministration og 75 euro i lufthavnen.

De maksimalt tilladte dimensioner er som følger:

  • 100 x 80 x 50 cm og 23 kg.

AirBaltic tillader også bagage, der er tungere end 23 kg, men aldrig tungere end 32 kg. Der opkræves et gebyr på 60 euro pr. bagage, uanset hvor mange kilo du overskrider den tilladte vægt.

Overdimensioneret bagage over den tilladte grænse på 100 x 80 x 50 cm transporteres mod et gebyr på 75 eur. Hvis bagagen er overdimensioneret og tungere end 23 kg, koster det 135 eur.

Klapvogne til børn

Hvis du flyver med små børn, har du ret til en gratis klapvogn, autostol eller rejseseng. Du skal checke barnevognen ind ved check-in-skranken og aflevere den, når du går om bord på flyet.

Børn under 2 år har ret til gratis transport af indchecket bagage op til 10 kg. Hvis du har indchecket bagage som voksen, kan du lægge vægten sammen og indchecke en kuffert på op til 32 kg.

Kæledyr om bord

AirBaltic giver dig mulighed for at rejse med dit kæledyr. Du kan tage din kat, hund eller et andet mindre dyr med om bord i en forseglet kasse, der passer til målene for håndbagage.

Grænsen er 55 x 40 x 23 cm og 12 kg for kæledyret og kassen tilsammen. Der skal betales et gebyr på 70 euro pr. flyvning.

Større dyr kan transporteres i lastrummet. For alle detaljer, besøg airbaltic.com/travelling-with-pets.

Avatar uživatele
David Eiselt

David er grundlægger og administrerende direktør for Cestee. Han er også en ivrig rejsende med 302 flyrejser og 49 besøgte lande.

Nogle af vores links kan være affiliate-links, hvor vi kan tjene en provision, hvis du køber tjenesten. Se vores side om reklamepolitik.