At komme til Kap Verde

Kap Verde

Rejser til Kap Verde foregår udelukkende med fly. Der er i alt 4 internationale og indenlandske lufthavne på hver ø. Disse lufthavne er:

Du kan selvfølgelig rejse individuelt eller, endnu vigtigere, med en rejsearrangør som en del af en rundrejse.

Med fly med et rejsebureau

Du kan flyve til Kap Verde-øerne med to førende rejsebureauer. Det er de to:

  • Ferie Sal
  • Ferie Boa Vista

Du kan søge efter din ferie hos os, hvor vi sammenligner priser fra alle rejsebureauerne i vores feriesammenligningsværktøj: Søg ferie til Kap Verde.

Normalt skal du regne med at betale omkring 916 euro pr. person pr. uge på et 4* eller 5* resort ved stranden og med all-inclusive måltider.

At rejse til Kap Verde med et rejsebureau er ikke kun billigere, men også mere behageligt sammenlignet med den individuelle mulighed. Næsten alle rejsebureauer tilbyder pakker, der inkluderer chartertransport med direkte fly til øen Sal eller Boa Vista.

Med fly individuelt

Hvis du tager til Kap Verde på egen hånd, vil du ikke være særlig tilfreds med de tilbudte flybilletter. For det første er tilgængeligheden af forbindelser dårlig, og for det andet er priserne sammenlignelige med prisen på en rundrejse.

Den mest almindelige forbindelse for dig vil være en flyvning med TAP Portugal med et skift i Lissabon. Du skal dog regne med priser for returbilletter på omkring 550 euro. Eventuelle kampagner dukker sjældent op, men i dette tilfælde kan du købe billetter til Kap Verde selv under 8.000 kroner.

Et alternativ for de mere eventyrlystne er direkte fly fra Bruxelles med TUIfly Belgium. Her koster billetterne som standard 600 euro, men der er også et sidste øjebliks-udsalg til 300 euro.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.