Transfer til Toronto Pearson lufthavn

Toronto

Lufthavnen har to terminaler - 1 og 3. Terminal 1 er en af de største i verden og betjener primært Air Canada og andre Star Alliance-flyselskaber. Detaljeret oversigt over flyselskaber efter terminal:

  • Terminal 1 (gates d, e, f): Air Canada, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Emirates, Eurowings, LOT, Lufthansa, Lynx Air, SAS, Swiss, TAP, Turkish Airlines, United.
  • Terminal 3 (gates a, b, c): Aer Lingus, Air France, Air Transat, American Airlines, British Airways, Canada Jetlines, Condor, Delta Air Lines, Flair, Icelandair, KLM, Porter Airlines, Qatar Airways, Swoop, Virgin Atlantic, Westjet

Book et hotel nær YYZ Lufthavn

Flytning mellem terminaler

Det er ikke muligt at rejse mellem terminalerne via transitzonen, de to bygninger er forbundet med et gratis automatisk tog, der kører 24 timer i døgnet. Men hvis du har tilslutningsfly på én booking, er det ikke normalt at skifte mellem terminalerne. Du vil altid blive overført inden for en terminal, hvilket er meget tydeligt.

Der kører et gratis automatisk "Terminal Link"-tog mellem terminalerne, men du skal altid gå helt ud og følge skiltene til "Terminal 1" eller "Terminal 3". Toget kører 24 timer i døgnet med intervaller på 2-5 minutter, og turen mellem terminalerne tager 2 minutter.

Transfer mellem flyvninger

I Toronto, hvis du har købt en transfer som en del af en enkelt booking, vil du i langt de fleste tilfælde kun få transfer inden for én terminal.

For en klar oversigt over transferinformation, besøg venligst lufthavnens hjemmeside: torontopearson.com/da/connections

Skal jeg igennem immigrationen og hente min bagage?

Canadiske lufthavne har, i modsætning til de amerikanske, et separat transitområde. Hvis du skifter fly i Toronto i én booking, vil dit flyselskab sandsynligvis tjekke din bagage igennem til din endelige destination, så du slet ikke behøver at rejse ind i Canada - du bliver i transitzonen.

Det gælder selvfølgelig kun, hvis du skifter fra et internationalt fly til et internationalt fly. Hvis du skifter til et indenrigsfly i Canada, skal du igennem immigrationen. Flyselskabet kan dog stadig sende din bagage til din endelige destination, men det er altid en vurdering fra sag til sag.

Du skal altid hente din bagage og tjekke den igen, når du skifter fra et internationalt fly til et indenrigsfly.

Der er en forudgående amerikansk immigrationskontrol i Toronto lufthavn, så hvis du skifter i Toronto til et fly til USA, behøver du ikke at gå gennem immigrationen, når du ankommer til USA.

Har jeg brug for en eTA?

Selv hvis du kun skifter fra et internationalt fly til et internationalt fly, skal du have en eTA for at komme ind i Canada. Det kan nemt gøres online mod et gebyr på 7 cad.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.