Transfer til Saint Martin lufthavn

Air Canada, SXM

Princess Juliana Airport bruger én terminal til alle internationale og lokale flyvninger.

Desværre er der ingen adskillelse mellem langdistancefly og regionale kortdistancefly til nærliggende øer, så alle passagerer skal igennem sikkerhedskontrollen og vente i en fælles kø til paskontrol ved ankomsten.

Kun private charterfly har en separat terminal.

Find hotelpriser på St. Martin

Terminalen er moderne og rummelig med masser af siddepladser i både det offentlige område og transitområdet. Servicefaciliteterne er dog utilstrækkelige.

Pas- og sikkerhedskontrol

Sikkerhedskontrollen er effektiv, og selv på de travleste tidspunkter af dagen vil du ikke bruge mere end 20 minutter i køen.

Paskontrollen før afgang er hurtig, og der dannes ikke køer.

På den anden side, efter ankomsten af store fly fra Europa og USA, især om eftermiddagen, kan du tilbringe mere end 1 time i paskontrolkøen.

Transfer mellem flyvninger

SXM Airport er et vigtigt transferpunkt mellem fly fra Europa/USA og fly til de omkringliggende øer St. Bartholomew, St. Eustatius, Anguilla eller Saba.

Der er oprettet en særlig korridor for passagerer, der har boardingkort til deres endelige destination, som fører dem forbi paskontrollen og gennem sikkerhedskontrollen direkte til afgangsloungen.

Du behøver ikke at hente din bagage på tilslutningsfly, hvis du har købt din forbindelse som én booking på én billet.

Hvis du planlægger at ændre din transfer på SXM på egen hånd, bedes du give masser af margin. Det kan tage op til 90 minutter at gå igennem alle kontrollerne. Desuden er flyforsinkelser eller endda aflysninger på grund af dårligt vejr almindelige, især fra små ø-lufthavne i området.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.