Transport fra Paris Charles de Gaulle Lufthavn

Paris

Fra Charles de Gaulle-lufthavnen (CDG) kan man komme til Paris med offentlige transportmidler som busser, RER og selvfølgelig taxaer.

En transportfinder, der kombinerer al offentlig transport: ratp.fr/en/itineraires.

Transportør Rejsetid Pris Hyppighed

RATP-busser
350 a 351

75 minutter 2,15 eur 10-15 minutter
Tog RER B 40 minutter 11,80 euro 7-12 minutter
Bus RoissyBus 50 minutter 16,60 euro 15-30 minutter

Hvor kan jeg finde stationerne i lufthavnen, og hvor kan jeg købe billetter? Læs de detaljerede oplysninger nedenfor.

Bus 350, 351 til Paris

RATP-busserne 350 og 351 er den billigste transport til byens centrum. Selvom lufthavnen ligger i zone 5, er 350- og 351-busserne bare en almindelig "billet t+" til 2,15 eur (købes i en billetautomat) eller 2,50 eur (købes hos chaufføren - kun kontanter).

 • Linje 350 - til Porte de la Chapelle metrostation (skift til metrolinje 12)
  • Rejsetid - 75 minutter til Porte de la Chapelle + ca. 25 minutter mere med metro til centrum
  • Hyppighed - 10 til 15 minutter på hverdage, 25 til 30 minutter i weekenden
  • Åbningstider - ca. 5:30 til 22:30
  • Stoppesteder i lufthavnen - cirkulær service i retning af byens centrum på ruten Terminal 2A/2C -> TGV- og RER-stationer (ved Terminal 2) -> Terminal 2B/2D -> Roissypole (Terminal 3 + CDG Val) -> Terminal 1
  • På Roissypole station venter bussen ca. 8 minutter, så det er værd at skifte til det gratis automatiske tog CDG Val på Roissypole station på vej fra centrum til Terminal 1.
  • Et tip til et hotel nær Porte de la Chapelle-stationen - vi anbefaler at tage metroen tættere på centrum og bo på et godt hotel, f.eks. Caulaincourt Montmartre ** i nærheden af Lamarck-Caulaincourt station
 • Linje 351 - til metrostationen Nation i den østlige del af Paris (skift til metrolinjerne 1, 2, 6, 9)
  • Rejsetid - 90 minutter til Nation station + ca. 20 minutter med metro til byens centrum
  • Hyppighed - 10 til 15 minutter på hverdage, 25 til 30 minutter i weekenden
  • Driftstid - ca. 5:30 til 21:40
  • Stoppesteder i lufthavnen - cirkulær service i retning af centrum på ruten Terminal 1 -> Terminal 2A/2C -> TGV- og RER-stationer (ved Terminal 2) -> Terminal 2B/2D -> Roissypole
  • På stationen ved terminal 2A/2C venter bussen ca. 8 minutter, så det er bedre at tage bus nummer 350 på vej fra terminal 1 til centrum.
  • Tip til et hotel nær Nation station - god værdi for pengene: Nouvel Hotel ***
 • Detaljerede køreplaner på ratp.fr

Busstoppestederne ved terminal 2A, 2B, 2C og 2D ligger altid på 1. sal i alle terminaler og er markeret med linjenumre. Busstoppestedet ved Terminal 1 er kun markeret med det misvisende "Suburban Buses"-skilt og ligger på afgangsniveauet, udgang 10d.

Billetter til 2,15 euro kan købes i billetautomaten ved busstoppestedet (kun ved terminal 2A/2C eller 2B/2D) eller til 2,50 euro kontant hos chaufføren.

Marker billetten i validatoren, når du stiger på bussen.

RER-tog til Paris

Bybanetoget RER blå linje B er den hurtigste måde at komme til centrum på.

Billetten koster 11,80 eur og kan købes i en billetautomat eller i det bemandede billetkontor, før du går ind på perronen.

Toget tager dig til Gare du Nord eller Notre Dame-katedralen.

Togene i lufthavnen stopper ved følgende stationer:

 • Aéroport CDG 1 - ved Roissypole busstation, 5 minutters gang til terminal 3 og i alt ca. 7 minutter med det gratis automatiske tog "CDG Val" til terminal 1.
 • Aéroport CDG 2 - ved TGV-stationen midt i terminal 2-området
  • Terminalerne 2A, 2D, 2E og 2F - ca. 6 minutter til fods
  • Terminal 2B, 2C - ca. 12 minutter til fods eller gratis lufthavnsbus (frekvensen er dog 10 minutter, og det er lidt svært at finde et stoppested)
  • Terminal 2G - ca. 6 minutter til fods til Terminal 2F, hvorfra man skal tage yderligere 10 minutter med den gratis lufthavnsbus

Når du rejser fra byens centrum til lufthavnen, skal du være opmærksom på din destination. Linjen deler sig - nogle afgange går til Mitry-Claye-terminalen, og de fleste afgange går til lufthavnen (Aéroport CDG 2).

En detaljeret køreplan kan findes på hjemmesiden: ratp.fr/en/horaires-rer, klik på det blå bogstav "B".

 • Rejsetid - 38 minutter til Chatelet station i byens centrum
 • Frekvens - 7-12 minutter
 • Pris - 11,80 euro
 • Første forbindelse fra Gare du Nord - 4:53 (fra Chatelet-Les Halles op til 5:24)
 • Sidste forbindelse fra lufthavnen - 22:49
 • Tip til et hotel i nærheden af Gare du Nord: traditionelt 25hours Hotel Terminus Nord **** direkte overfor stationen
 • Tip til et hotel i centrum nær Chatelet-stationen: et fint lille hotel Handsome Hotel *** med den bedste pris i centrum

Er heldagsbilletter til bus/tog det værd?

Lufthavnen ligger i zone 5, så det kan kun betale sig at købe en dagsbillet til den offentlige transport i Paris, hvis du skal et andet sted hen uden for Paris den dag (f.eks. Versailles eller Orly lufthavn) og desuden foretage mindst tre ture mere rundt i Paris.

Den billigste billet til zone 1-5 er Navigo Découverte-kortet til 30 euro + 5 euro for selve udstedelsen af kortet. Denne billet er gyldig hele ugen, men kun i perioden mandag til søndag. Så hvis du f.eks. ankommer torsdag, vil ugekortet ikke være gyldigt hele ugen, men kun til den følgende søndag.

Navigo Découverte-kortet kan kun købes ved billetskranken sammen med personalet, og du skal bruge dit eget pasfoto eller et mindre foto.

Den anden mulighed er Paris Visite Pass, som også kan købes i automaterne. Billetten til zone 1-5 koster følgende beløb:

 • 1 dag - 29,25 euro
 • 2 dage - 44,45 euro
 • 3 dage - 62,30 euro

For detaljerede oplysninger om priser og zoner i Paris, se den separate guide til Paris.

RoissyBus

Der er direkte forbindelser til det centrale Paris med RoissyBus, som kører fra metrostationen Ópera og standser ved alle terminaler i lufthavnen.

Billetter koster 16,60 euro og kan købes i en automat ved busstoppestedet.

Selv om denne forbindelse er den dyreste, er fordelen den direkte forbindelse til operaområdet, som kun kan nås med tog med en lang transfer på Chatelet-Les Halles station til metrolinje 7.

Detaljerede oplysninger og køreplaner kan findes på hjemmesiden: ratp.fr/roissybus

Den kører fra 5:15 til 0:30 hvert 15. til 30. minut og tager ca. 80-95 minutter at komme til centrum.

Kort over offentlig transport

Se et kort over alle tog- og buslinjer, der betjener Paris CDG Lufthavn.

Transport om natten

Et par Noctilien-buslinjer, N140 og N143, kører til Gare de l'Est mellem 0:00 og 5:00 om natten. Begge kører en gang i timen, og prisen er 2,15 eur.

Taxi, Uber, Bolt

Praktisk togservice til lufthavnen slutter før kl. 23.00, og efter det tidspunkt er en taxa praktisk talt den eneste måde at komme af sted på. Du finder officielle standere, der er tydeligt markeret uden for hver terminal.

For at drage fordel af de ofte op til 20 % billigere tjenester via Uber- eller Bolt-mobilappene skal du holde øje med skiltene med "Ride app pick-up".

Priserne for almindelige taxaer er faste:

 • Byens centrum på Seines højre bred 56 eur
 • City centre on the left bank of the Seine - 65 eur

Til Orly Lufthavn

Le Direct-busserne mellem de to lufthavne er blevet aflyst, så den eneste mulighed er at rejse med tog med skift i Paris.

Det er bedst at afsætte ekstra tid på grund af den hyppige tunge trafik. Det anbefales generelt at bruge mindst 4 timer på en transfer mellem CDG og Orly, men det er et minimum.

En sikker transfer er fra 6 timer og opefter.

RER + OrlyVal-tog

RER B-toget tager dig fra CDG-lufthavnen til stationen "Antony" (ca. 65 minutter), hvor du skifter til det automatiske OrlyVal-tog, som kører dig direkte til Orly-lufthavnsterminalen. Den samlede rejse tager ca. halvanden time. I alt betaler du for billetten 25,30 eur.

Bus + metro

Hvis du har mere tid og vil spare nogle penge, kan du tage følgende rute.

 1. Bus 351 til den endelige nation2,15 eur
 2. Metrolinje 1 til Gare de Lyon
 3. Metrolinje 14 til Orly lufthavn2,15 eur begge metroture sammen

Alt i alt koster den billigste måde at komme rundt på kun 4,30 eur og tager ca. 2,5 timer. Men to t+-billetter til 2,15 euro hver kan købes direkte i automaten i CDG-lufthavnen og bruges til hver tur på skift.

Taxa

Prisen på en taxa til Orly lufthavn beregnes af taxameteret, og afhængigt af trafikken betaler du mellem 75 eur og 85 eur.

Billige hoteller nær Orly Lufthavn

Tog til hele Frankrig

Ud over togstationen for tog til det centrale Paris er der mellem Terminal 2 en fjerntogsstation for TGV-højhastighedstog, som tager dig direkte fra lufthavnen til hele Frankrig uden at skifte tog.

For at få den laveste pris skal du altid købe dine billetter online på de franske jernbaners officielle hjemmeside:

Køb din billet på sncf.connect.com

Til Disneyland

Der er også en direkte busforbindelse fra lufthavnen „Magical Shuttle“ til Disneyland Paris. Der er afgang cirka hver time fra terminal 1 og 2. Det tager tre kvarter til en time at komme dertil og koster 24 eur.

Lej en bil

Hvis du skal til Paris, fraråder vi på det kraftigste, at du rejser i bil, for det er umuligt at komme rundt i byen i bil set fra et turistperspektiv.

Men hvis du vil køre direkte fra CDG-lufthavnen for at udforske det franske landskab, er det den mest fleksible løsning at leje en bil.

Der er mange biludlejningsfirmaer af kendte mærker i lufthavnen, sammenlign alle priser med et enkelt klik via booking.com.

Sammenlign priser på biludlejning i CDG lufthavn

Hvor skal jeg tage hen i Paris?

Lufthavnstransporten til byens centrum er kun starten på dit ophold. Find ud af, hvad du skal se og opleve i Paris i vores omfattende guide.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.