Hoteller og overnatninger i Paris Charles de Gaulle Lufthavn

Paris

Uanset om det er en overnatning eller en tidlig morgenafgang fra Paris, kan et lufthavnshotel være praktisk.

Overnatning i terminalen - åbningstider

Alle offentlige områder i terminalerne er åbne 24 timer i døgnet. Transitområderne bag sikkerhedskontrollen lukker derimod i de fleste terminaler mellem ca. kl. 1.30 og 4.30.

Hvis du vil spare penge og overnatte i terminalen, er det muligt. Vær dog forberedt på eventuelle kontroller, hvor du skal vise din billet.

Overnatninger i terminalen på Paris CDG er blandt de mindst komfortable i Europa. Der er meget få sæder og alle med armlæn. I løbet af natten foregår alle reparationer, byggearbejder og rengøring, og du finder ikke et roligt sted i hele lufthavnen.

Tjek i stedet de tilgængelige hoteller i nærheden af Paris CDG lufthavn.

Hoteller lige ved siden af terminalen

I lufthavnsområdet finder du flere hoteller med priser fra 130 euro til 400 euro pr. nat i et 2-sengsværelse. Priserne varierer meget afhængigt af tilgængelighed.

Fordelen ved at bo i lufthavnen er, at man slipper for at bruge tid på at stå op om morgenen. Du kan komme til check-in på 15 minutter til fods eller med det gratis CDG Val-tog uden at skulle forholde dig til lufthavnstransfer.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

I det større område, især i landsbyerne Roissy-en-France og Villepinte, finder du dusinvis af andre hoteller med priser fra 40 euro, men oftest omkring 90 euro.

Blandt de billige hoteller, vi har tjekket, vil vi anbefale følgende ibis Budget Roissy CDG Paris Nord 2, Premiere Classe Roissy.

De tidligere gratis hotelbusser er blevet aflyst. De fleste hoteller har deres egen transport, men opkræver omkring 10 euro, eller du kan bruge taxaer.

 
Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.