Transfer til Oslo lufthavn

Oslo

Oslo Lufthavn bruger én stor terminal til alle flyvninger. Alle flyvninger håndteres fra en enkelt bygning. Det er ikke nødvendigt at tage automatiske tog eller busser.

Gåafstanden fra den ene ende af terminalen til den anden er ca. 10-12 minutter.

Billige hoteller nær Oslo Lufthavn

Stueetagen bruges til ankomster, mens 1. sal er afsat til afgange. Den store lobby rummer alle check-in-skranker og mange selvbetjente check-in-automater. Der er også mulighed for selvbetjent check-in af bagage.

En central sikkerhedskontrol fører til alle fly: indenrigs- og udenrigsfly.

Efter sikkerhedskontrollen er passagerflowet yderligere opdelt i tre dele:

  • indenrigs - gates A, B, C
  • internationale (Schengen) - gates D, E
  • Internationalt (ikke-Schengen) - gates F

Der er kun paskontrol i området mellem gate E og F. Når du først er kommet ind i gate F-området, kan du ikke gå tilbage.

Transfer mellem fly

Transfer i Oslo Lufthavn er meget overskuelig og hurtig. Minimum transfertid er 35 minutter, men i praksis kan du komme fra fly til fly på mindre end 20 minutter.

Schengen -> Schengen

Når du flyver fra en destination i Norge eller en anden destination i Schengen-området og derefter flyver tilbage til Schengen eller Norge, skal du ikke igennem nogen kontrol.

Følg skiltene med "Connecting Flights", så går du direkte fra flyet til afgangsgaten.

Ikke-Schengen

Hvis du skal videre fra et ikke-Schengen-land til et indenrigsfly i Norge eller til et Schengen-land, skal du igennem pas- og sikkerhedskontrol.

Ellers skal du kun igennem paskontrollen.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.