Parkering ved München Lufthavn

München

Hvor er det bedste sted at parkere i München Lufthavn? Hvad er priserne for parkering i lufthavnen og på private parkeringspladser i området?

Langtidsparkering

Economy Parking North P51 tilbyder de laveste priser for parkering direkte ved lufthavnen. Du kan betale pr. uge fra 49 eur, når du booker online på lufthavnens hjemmeside. Jo tidligere du booker parkeringspladsen, jo billigere bliver det. Den normale pris for sidste øjebliks-bookinger er mellem 70 og 90 eur pr. uge.

Parkeringsbilletten fungerer også som billet til bus eller tog 635, som kører dig til terminalen hvert 20. minut (turen tager 6 minutter). Det er altid værd at tjekke lufthavnens hjemmeside, da der af og til er særlige tilbud, som undtagelsesvis falder til ca. 40 eur om ugen.

Parkering direkte ved terminalerne koster ca. 150 eur pr. uge.

Den billigste parkering direkte ved terminalerne (inden for 5 minutters gang) koster fra 70 eur i løbet af en måneds tid.

Traditionelt er der mange private parkeringspladser omkring lufthavnen med gratis shuttleservice til terminalen. Du kan sammenligne de forskellige tilbud på følgende hjemmesider parken-airport.de eller parkplatzvergleich.de. Den laveste pris, du kan få for ugentlig parkering, ligger normalt omkring 59 eur.

Et alternativ er gratis, lovlig parkering uden opsyn i boligområder i de omkringliggende landsbyer, men offentlig transport fra disse landsbyer er ofte meget lang og kompliceret.

Korttidsparkering

Korttidsparkering er gratis i 5 minutter i "Kiss and fly"-zonen lige foran terminalerne, eller i 10 minutter i "Kiss and ride"-zonen.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.