Transfer til Mauritius Seewoosagur Ramgoolam lufthavn

Mauritius

Mauritius lufthavn har kun én terminal, som er fælles for alle flyvninger. Bygningen er moderne og rummelig, og der er masser af siddepladser efter sikkerhedskontrollen.

Check-in-skrankerne for alle internationale flyvninger ligger på 1. sal, og det samme gør den internationale sikkerhedskontrol.

Fly til Rodrigues Island checkes ind i stueetagen til venstre for ankomsthallen set udefra.

Se priser for hoteller i Mauritius

Kort over lufthavnen

Et interaktivt kort over hele lufthavnen og de enkelte terminaler findes på lufthavnens officielle hjemmeside: mauritius-airport.atol.aero/map.

Transfer mellem flyvninger

Med kun én lille og meget overskuelig terminal, der betjener lufthavnen, er det nemt og hurtigt at skifte mellem fly.

Flyvninger til Rodrigues

De fleste passagerer flyver fra en international destination til Rodrigues Island.

Hvis du har købt begge fly på samme booking, behøver du ikke at forlade transitområdet. Ved ankomsten skal du igennem paskontrollen. I nogle tilfælde bliver bagagen automatisk omladet, men sørg altid for det, inden du flyver til Mauritius.

Efter paskontrollen skal du følge skiltene med "Domestic Connections", som fører dig til en særlig sikkerhedskontrol for transit. Herefter befinder du dig ved afgangsgate 20, som er beregnet til flyvninger til Rodrigues.

Hvis du derimod flyver fra Rodrigues til en international destination, skal du igen først igennem paskontrollen og gå ad en særlig korridor til den internationale sikkerhedskontrol.

International transfer

Selv om du skifter mellem to internationale fly, skal du igennem pas- og sikkerhedskontrollen. Du rejser derfor formelt ind i Mauritius, og medmindre du kommer fra et visumfrit land, skal du have et visum.

Mauritius tillader dog de fleste lande i verden at rejse visumfrit.

Paskontrollen har en særlig linje til transferpassagerer, så du kommer ikke til at vente mere end 30 minutter.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.