Transport fra Kutaisi Lufthavn

Kutaisi

Lufthavnen betjenes af intercity-busser og tog fra en station 2 km væk. Der er også biludlejningsfirmaer, og lokale varevogne, kaldet marshrutka, kører langs den nærliggende hovedvej.

Billeje

Der er flere biludlejningsstationer i lufthavnen, bl.a. multinationale mærker som Avis, Enterprise og Alamo.

Hvis du ikke har noget imod den livlige og vilde trafik på Georgiens veje, er bilen langt den mest fleksible transportform. De laveste priser for en uges leje starter ved omkring 250 euro.

Sammenlign priser og book en bil

Transport til Kutaisi

Kutaisi ligger over 26 km væk og er normalt det første stop på rejsen rundt i Georgien, i hvert fald for en nat. Rejsen tager cirka 40 minutter.

Minibus

Varebiler med fast rute, der stopper, hvor du beder om det, er den billigste transportform.

De kører ikke hele vejen til terminalen, men stopper på hovedvejen 50 meter væk på den anden side af parkeringspladsen. Minibusser kører uregelmæssigt, normalt mindst en hvert 20. minut i løbet af dagen (ca. kl. 6-20), om natten er chancerne for at fange en varevogn betydeligt mindre.

Der opkræves 3 gel ved udstigning og kun kontant.

Minibusser kører normalt kun til hovedbusstationen ca. 3 km fra centrum af Kutaisi, som kan nås på 1 gel med buslinje 1.

Taxa/Bolt

Taxi er den mest almindelige form for transport. På alle tider af døgnet vil der være masser af taxachauffører uden for terminalen, som vil jage dig hen til deres biler.

Der er ingen taxametre her, så det afhænger udelukkende af dine evner til at forhandle. Den normale pris til centrum bør ikke overstige 35 gel.

Det vil være betydeligt billigere at bruge en taxa via Bolt-appen, som er populær i Georgien. Afhængigt af spidsbelastningstidspunktet koster Bolt til byens centrum 20 gel til 27 gel.

Bus

Den almindelige georgiske busforbindelse til Kutaisi er blevet aflyst. Der er heller ingen omnibusforbindelse til Kutaisi i øjeblikket. Begge selskaber kører nu kun til Tbilisi eller Batumi.

Kutaisis offentlige transportbusser kører ikke til lufthavnen.

Søg de billigste hoteller i Kutaisi

Transport til Tbilisi

Den hurtigste måde er med busser fra 2 selskaber uden skift direkte fra terminalen. Prisen på forbindelsen er ikke for høj, og derfor kan det ikke betale sig at rejse gennem Kutaisis centrum med transfer. Der er også en togforbindelse.

Busser

Selvom der er kiosker for begge selskaber i ankomsthallen, anbefaler vi helt klart at købe billetter online. Det er ikke sikkert, at der er ledige pladser på stedet.

Den direkte busrejse tager ca. 4 timer.

  • Georgian Bus - booking på georgianbus.com, pris 25 gel / 45 gel tur/retur
  • Omnibus- booking på omnibusexpress.ge, pris 25 gel (returnering er ikke nedsat), specifikke sæder i bussen kan vælges

Tog

Omkring 1.800 meter fra terminalen ligger Kopitnari-stationen, som kaldes "Kutaisi International Airport" på de georgiske jernbaners hjemmeside. Der kører en gratis shuttlebus fra lufthavnsterminalen til stationen og omvendt.

Den forlader lufthavnen ca. 20 minutter før togets afgang.

Togene kører med meget uregelmæssige intervaller, i gennemsnit 6-9 gange om dagen. Turen til Tbilisi er ikke tiden eller prisen værd, men turen foregår for det meste i moderne Stadler-tog og giver mulighed for en betagende udsigt.

  • Priserne varierer fra 9 gel i gamle, langsomme tog til 33 gel i moderne tog.
  • rejsen tager fra 3 timer i moderne tog til 5,5 timer i ældre tog
  • Køreplaner og billetbestilling (efter registrering) på tickets. railway.ge

Transport til Batumi

Kystbyen Batumi er også den hurtigste at nå med direkte busser og alternativt med tog.

Busser

Selvom der er kiosker for begge selskaber i ankomsthallen, anbefaler vi helt klart at købe billetter online. Det er ikke sikkert, at der er ledige pladser på stedet.

Den direkte busrejse tager ca. 2 timer.

  • Georgian Bus - booking på georgianbus.com, pris 20 gel / 36 gel tur/retur

Tog

Cirka 1.800 meter fra terminalen ligger Kopitnari-stationen, som kaldes "Kutaisi International Airport" på de georgiske jernbaners hjemmeside. Der kører en gratis shuttlebus fra lufthavnsterminalen til stationen og omvendt.

Den forlader lufthavnen ca. 20 minutter før togets afgang.

Togene kører med meget uregelmæssige intervaller, i gennemsnit 5-6 gange om dagen.

  • Pris 31 gel
  • rejsen tager ca. 2 timer
  • Køreplaner og billetbestilling (efter registrering) på tickets. railway.ge
Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.