Transport fra Jakarta Soekarno Hatta Lufthavn

Jakarta

Siden 2017 har "Soekarno Hatta Airport Rail Link" kørt til lufthavnen . Stationen ligger direkte ved terminal 1 og 2 i byen og slutter ved Sudirman-stationen i den sydlige udkant af byens centrum. I løbet af dagen er intervallet mellem forbindelserne mellem 30 og 60 minutter, og rejsen til byens centrum tager omkring 45 minutter. Togene kører fra 4:20 til 21:50 i retningen fra byen til lufthavnen, eller fra 6:10 til 23:10 i retningen fra lufthavnen til byens centrum. Du kan købe en billet i billetautomaten på stationen for Rp 70.000.

Den næstbedste løsning er at tage en taxa. I Jakarta kører taxachaufførerne efter taxameter, og priserne er fastsat til 7.000 Rp, boardinggebyr og 4.000 Rp for hver kilometer. Så du skal ikke betale mere end Rp 200.000 ( 0 eur 0 eur ), når du skal fra lufthavnen til centrum til National Monument. Vi anbefaler Blue Bird Taxi og Express Taxi. Det er betydeligt billigere med tjenester fra Grab (som overtog Ubers tjenester i Sydøstasien i 2018) eller GoJek. Disse mobilapps vil være nyttige i Indonesien, ikke kun med hensyn til taxitjenester, men også til bestilling af madlevering eller andre tjenester, for eksempel.

Beregn god tid, når du rejser til lufthavnen, da den normale køretur på en halv time kan strække sig til halvanden time på grund af myldretidstrafikken.

Du kan også benytte dig af DAMRI-busserne, der kører i hele Jakarta. Der er afgang hvert 15.-40. minut, og en billet kan købes for Rp 40.000-60.000. Servicen kører fra kl. 3 om morgenen til kl. 21.30 fra byen og til midnat fra lufthavnen. For mere information, besøg den officielle damri-hjemmeside.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.