Istanbul - Den Blå Moské
Istanbul Sabiha Gokcen Lufthavn

Alt hvad du behøver at vide, før du rejser fra eller ankommer til Istanbul Sabiha Gokcen Airport

Hoteller og overnatninger i Istanbul Sabiha Gokcen Lufthavn

Krystof Hajek opdateret 9. 9. 2023

Lufthavnen er åben hele natten, og mange afgange finder sted i de meget tidlige morgentimer, ligesom ankomster ofte finder sted sent efter midnat. Selv med den større afstand til byens centrum og den ikke så travle nattrafik, anbefaler vi i disse tilfælde bestemt at bo på et af hotellerne nær lufthavnen.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

Direkte inden for terminalen kan du bruge isg sabiha gökçen airport hotel **** med meget rimelige priser 73 eur pr. nat for et 2-sengsværelse. Prisen er rigtig god i betragtning af, at hotellet kun ligger 50 meter fra terminalen.

Direkte i transitområdet i den internationale del af terminalen ligger der hotel kepler club sabiha gökçen airport. Dette hotel er velegnet til rejsende med lang layover, som ikke ønsker at forlade transitområdet og gå gennem immigrationskontrollen.

Der er klassiske værelser til høje priser fra 183 eur, men også små sovekabiner til priser fra 55 eur.

Ingen hoteller i nærheden af lufthavnen tilbyder gratis transport til terminalen.

Hoteller i Istanbul

I centrum af Istanbul er der et meget større udvalg af overnatningsmuligheder af alle slags. Men hvis du rejser tidligt om morgenen eller ankommer sent om aftenen, er det en god idé at regne med, at taxa er din eneste transportmulighed.

 
Krystof Hajek

Krystof er chefredaktør for Cestee. Han er også en ivrig rejsende med 574 flyrejser og 73 besøgte lande.

Nogle af vores links kan være affiliate-links, hvor vi kan tjene en provision, hvis du køber tjenesten. Se vores side om reklamepolitik.