Tjenester i Bridgetown Lufthavn

Barbados

Find ud af, hvilke tjenester og faciliteter der er tilgængelige i Barbados Lufthavn. Hvor er det bedste sted at spise, og hvor kan man shoppe?

Billige hoteller på Barbados

Internet og wi-fi

Wifi er gratis og ubegrænset, men kun tilgængeligt i afgangsområdet efter sikkerhedskontrollen. Der er ikke wifi i den offentlige lobby eller i ankomstområdet.

Bridgetown Lufthavn har ikke mange salgssteder for mobiloperatører. Få Barbados data e-sim hurtigt og nemt på nettet airalo.com.

Restauranter og butikker

Der er en filial af Barbados' fastfoodkæde Chefette (kl. 9-21) i afgangshallen (ved check-in-skrankerne). Bag sikkerhedskontrollen er der en lille food court med en Subway-butik, en klassisk restaurant og flere mindre pizza- eller baguettebutikker.

I transitzonen kan du også købe souvenirs, varer i den toldfrie butik eller postkort, som kan smides i postkassen, der også ligger bag sikkerhedskontrollen. Frimærker sælges på postkontoret, som ligger i den offentlige zone (men lukker kl. 14.30).

Hæveautomater og vekselkontorer

Der er ingen valutavekslingsfaciliteter i Barbados Lufthavn.

Royal Bank of Canadas hæveautomat er placeret i det offentlige område mellem ankomst- og afgangshallerne. Du kan dog lovligt betale i amerikanske dollars på Barbados.

Opbevaring af bagage

Bridgetown Lufthavn har ikke et bagagerum.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.