Brac Lufthavn - Hovedterminal
Brač Bol Lufthavn

Alt hvad du behøver at vide, før du rejser fra eller ankommer til Brac Airport

Transport fra Brac Lufthavn

Krystof Hajek opdateret 14. 3. 2024

I øjeblikket er der ingen busforbindelse til terminalen i Bol (Brac) Lufthavn, så lufthavnen er kun tilgængelig med bil eller taxa.

Der er heller ingen biludlejning i lufthavnen.

Taxa

Taxier er den eneste direkte vej til Brac Lufthavn. De kører altid med taxameter, og priserne kan være meget høje. Det kan være billigere at bruge den alternative taxatjeneste Uber via mobilappen, men tilgængeligheden af Uber-biler på Brac er ikke stor, og du kan vente op til en time på en bil.

  • Lufthavn - Bol by: ca. 40 eur taxa / 15 til 20 eur Uber
  • Lufthavn - Supetar: ca. 70 eur taxa / 32 eur Uber

Til fods + med bus

Hvis du vil spare en hel del og har tid nok, kan du tage den lille vej til landsbyen Gornji Humac, som ligger 6 km væk. Vejen fra lufthavnen går ned ad bakke det meste af vejen.

Der kører allerede en regelmæssig Arriva-buslinje fra Bol til Supetar, ca. 5-6 gange om dagen. Køreplaner kan findes på hjemmesiden arriva.com.hr, hvor du også kan købe billetter. En enklere måde at forestille sig det på er mobilappen (tilgængelig på: Google Play / App Store).

Billetter kan også nemt betales med kontanter og kort hos chaufføren. En billet fra Gornji Humac til Supetar koster 4,30 eur, mens den til Bol 3,50 eur.

Krystof Hajek

Krystof er chefredaktør for Cestee. Han er også en ivrig rejsende med 574 flyrejser og 73 besøgte lande.

Nogle af vores links kan være affiliate-links, hvor vi kan tjene en provision, hvis du køber tjenesten. Se vores side om reklamepolitik.