Lufthavn Don Mueang
Bangkok Don Mueang Lufthavn

Alt hvad du behøver at vide, før du rejser fra eller ankommer til Bangkok Don Mueang Airport

Hoteller og overnatninger i Bangkok Don Mueang Lufthavn

Krystof Hajek opdateret 8. 3. 2024

Hvis man rejser tidligt om morgenen eller ankommer meget sent, er det absolut værd at overnatte i lufthavnen for at få den største bekvemmelighed. Turen til byens centrum er lang og om morgenen og om aftenen kun mulig med taxa.

Overnatning i terminalen - åbningstider

De offentlige områder i terminalen er åbne 24/7, men du kan tidligst komme til transitområdet 4 timer før afgang og i indenrigsterminalens tilfælde endda kun 2,5 timer før afgang, hvis du flyver tidligt om morgenen.

Begge terminaler har en hel del sæder uden ryglæn, som er relativt behagelige at sove på.

Medmindre du ser hjemløs ud ved første øjekast, vil politiet helt sikkert ikke tjekke dig.

Lufthavnen er dog ret støjende selv om natten, da internationale flyvninger kører 24/7, og de første indenrigsflyvninger letter omkring kl. 5.00 om morgenen.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

Der er flere overnatningsmuligheder i nærheden af terminalen, og vi har udvalgt de bedste.

  • Amari Don Mueang Airport Bangkok **** - Det største og eneste virkelig klassiske moderne hotel lige over for lufthavnen, priser fra 75 usd, 7 minutters gang til terminalen.
  • Dragon XIV - lille hostel med meget små, men rene værelser med eget badeværelse og 24-timers reception, priser fra 25 usd, 15 minutters gang til terminalen
  • Donmueang Place Hotel **** - lille moderne hotel med dejlige værelser, ligger i et tilsyneladende beskidt område, men de 15 minutters gang til terminalen er sikker, selv om natten, gode priser fra 25 usd

Hoteller i Bangkok

Hvis du foretrækker at bo lige i centrum af byen, har du en bred vifte af muligheder, fra billige hostels til et par hundrede baht til luksushoteller af internationale mærker.

 
Krystof Hajek

Krystof er chefredaktør for Cestee. Han er også en ivrig rejsende med 574 flyrejser og 73 besøgte lande.

Nogle af vores links kan være affiliate-links, hvor vi kan tjene en provision, hvis du køber tjenesten. Se vores side om reklamepolitik.