Uluwatu
Bali Denpasar Ngurah Rai Lufthavn

Alt hvad du behøver at vide, før du rejser fra eller ankommer til Bali Airport

Transfer til Bali lufthavn

David Eiselt opdateret 24. 2. 2024

Ngurah Rai Airport på Bali har to terminaler opdelt efter destination. De to bygninger ligger lige ved siden af hinanden og er forbundet med en udendørs gangbro.

Book overnatning på Bali

Du kan gå mellem terminalerne på ca. 3-5 minutter ved at følge den meget tydelige skiltning.

  • International terminal - stor, moderne og rummelig bygning til alle direkte flyvninger uden for Indonesien.
  • Indenrigsterminal - original renoveret bygning til alle flyvninger inden for Indonesien

Hvis du flyver fra Bali til et tredjeland (Australien, Malaysia, Europa) med en forbindelse i for eksempel Jakarta, checker du altid ind i indenrigsterminalen og skifter først til internationalt luftrum i forbindelseslufthavnen (dvs. oftest i Jakarta).

Transfer mellem flyvninger

Bali er et ret vigtigt transferknudepunkt for indenrigsflyvninger, men rent internationale transfers er ikke usædvanlige.

Indenrigstransfer

Hvis begge dine fly er indenrigsfly, og du også har et boardingkort til forbindelsesflyet, forlader du slet ikke transitområdet. Du skal ikke engang igennem sikkerhedskontrollen.

Indchecket bagage vil automatisk blive overført, hvis begge flyvninger er købt under én booking.

International transfer

I tilfælde af en international transfer (f.eks. Kuala Lumpur - Bali - Brisbane) behøver du heller ikke at forlade transitområdet, hvis du har et boardingkort til det tilsluttende fly.

Før immigrationskontrollen skal du følge skiltene "transfer". Du skal igennem et særligt sikkerhedstjek kun for transferpassagerer, og umiddelbart derefter er du i afgangsområdet.

Der er ingen paskontrol.

Du behøver ikke at hente din bagage, hvis begge flyvninger er booket på samme reservation.

International <-> Indenrigs

Du vil altid skifte terminal, når du skifter fra et internationalt fly til et indenrigsfly i Indonesien.

Uanset om du har købt din forbindelse på én booking eller på to separate "on your own"-billetter, skal du altid igennem immigrationen, hente din bagage, gå gennem udendørsområdet til den tilstødende terminal (ca. 5 minutters gang) og checke ind igen.

Avatar uživatele
David Eiselt

David er grundlægger og administrerende direktør for Cestee. Han er også en ivrig rejsende med 302 flyrejser og 49 besøgte lande.

Nogle af vores links kan være affiliate-links, hvor vi kan tjene en provision, hvis du køber tjenesten. Se vores side om reklamepolitik.