Hoteller og overnatninger i Bali Lufthavn

Uluwatu

Find den bedste indkvartering, når du ankommer til Bali, eller før du forlader øen.

Hoteller i terminalen

Brug kapselhotellet i det offentlige område af den internationale terminal passgo digital hotel airport bali med priser fra 25 usd.

Hotellet er ideelt til en kort overnatning efter en ankomst med overnatning. Hver gæst har en aflukket kabine med en seng og fælles brusere og toiletter. Hotellet er moderne og meget rent.

Lige over for den internationale terminal bor du derefter på det klassiske Novotel Bali Airport **** af meget god kvalitet med gode priser fra 75 usd. Gåafstanden til den internationale terminal er 1 minut. Indenrigsterminalen ligger ca. 3 minutters gang væk.

Billige hoteller i nærheden

Hvis du leder efter indkvartering udelukkende på grund af prisen, er der flere meget billige lokale hoteller i umiddelbar nærhed af lufthavnen med priser fra 15 usd pr. nat.

Den lave pris svarer normalt til en lavere kvalitet af indkvartering. Vi udvælger de bedst bedømte overnatningssteder, der lever op til de sædvanlige standarder.

Hoteller ved stranden i Kuta

Den sydligste strand i det berømte feriested Kuta starter kun 3 minutters gang fra lufthavnen. Forlæng dit ophold ved havet den sidste dag før dit fly, og bo på et af hotellerne nær terminalen.

 
Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.