Uluwatu
Bali Denpasar Ngurah Rai Lufthavn

Alt hvad du behøver at vide, før du rejser fra eller ankommer til Bali Airport

Hoteller og overnatninger i Bali Lufthavn

David Eiselt opdateret 24. 2. 2024

Find den bedste indkvartering, når du ankommer til Bali, eller før du forlader øen.

Hoteller i terminalen

Brug kapselhotellet i det offentlige område af den internationale terminal passgo digital hotel airport bali med priser fra 25 usd.

Hotellet er ideelt til en kort overnatning efter en ankomst med overnatning. Hver gæst har en aflukket kabine med en seng og fælles brusere og toiletter. Hotellet er moderne og meget rent.

Lige over for den internationale terminal bor du derefter på det klassiske Novotel Bali Airport **** af meget god kvalitet med gode priser fra 75 usd. Gåafstanden til den internationale terminal er 1 minut. Indenrigsterminalen ligger ca. 3 minutters gang væk.

Billige hoteller i nærheden

Hvis du leder efter indkvartering udelukkende på grund af prisen, er der flere meget billige lokale hoteller i umiddelbar nærhed af lufthavnen med priser fra 15 usd pr. nat.

Den lave pris svarer normalt til en lavere kvalitet af indkvartering. Vi udvælger de bedst bedømte overnatningssteder, der lever op til de sædvanlige standarder.

Hoteller ved stranden i Kuta

Den sydligste strand i det berømte feriested Kuta starter kun 3 minutters gang fra lufthavnen. Forlæng dit ophold ved havet den sidste dag før dit fly, og bo på et af hotellerne nær terminalen.

 
Avatar uživatele
David Eiselt

David er grundlægger og administrerende direktør for Cestee. Han er også en ivrig rejsende med 302 flyrejser og 49 besøgte lande.

Nogle af vores links kan være affiliate-links, hvor vi kan tjene en provision, hvis du køber tjenesten. Se vores side om reklamepolitik.