Hoteller og overnatninger i Amsterdam Lufthavn

Amsterdam

Schiphol Lufthavn har et stort antal transferpassagerer, og mange transfers indebærer lange ventetider natten over. Flyselskaberne dækker ikke længere hoteller som en del af billetten.

Desuden afgår et stort antal fly meget tidligt om morgenen. I begge tilfælde er det bedst at booke et hotel tæt på terminalen.

Hoteller i terminalen

I transitområdet, der kun er for passagerer (bag sikkerhedskontrollen), finder du YOTELAIR Transit Hotel. Fordelen er, at du slet ikke behøver at forlade lufthavnsbygningen, ulemperne er mini-værelserne (mere som båse) og de høje priser fra 200 euro pr. nat.

Hoteller i gåafstand

Inden for 5-10 minutters gang fra terminalen finder du klassiske premium-hoteller lige på lufthavnens område med priser mellem 190 eur og 230 eur pr. nat i et 2-sengsværelse.

Billige hoteller i nærheden (gratis transport)

I den nærliggende by Hoofddorp finder du dusinvis af andre hoteller af lokale og internationale mærker. Priserne for de billigste starter fra 100 eur til 150 eur. Vi udvælger hoteller med gratis privat lufthavnstransport.

Stoppestedet for alle hotelbusser ligger lige foran terminalen og er markeret med nummeret A9-13.

Hoteller i centrum nær togstationerne

Hvis du vil bo i centrum af Amsterdam, men samtidig tæt på togstationen til lufthavnen, vil vi anbefale disse hoteller:

 
Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.