Amman
Amman Dronning Alia Lufthavn

Alt hvad du behøver at vide, før du rejser fra eller ankommer til Amman Airport

Transport fra Amman Lufthavn

Krystof Hajek opdateret 21. 3. 2024

Lufthavnen er tilgængelig med en særlig busservice til centrum af Amman. Du kan også benytte dig af mange biludlejningstjenester.

Billeje

Jordan er et ideelt land til bilture. Den offentlige transport er ikke særlig omfattende, men vejnettet fører dig til alle de steder, der har turistmæssig værdi.

Ankomstterminalen huser et stort antal biludlejningsfirmaer, herunder multinationale mærker. Selv med konkurrence er priserne relativt lave, og ugentlig leje starter ved omkring 160 euro.

Bus til Amman

Offentlig transport varetages af buslinjen Sariyah Express. Den stopper i Amman ved Tabarbour North Bus Station, og du kan stige af eller på ved 5 andre stoppesteder på din rejse, se kortet nedenfor.

Billige hoteller i det centrale Amman

Billet til 3,3 jod kan købes i kiosken i ankomsthallen mærket "Airport Bus". Når du rejser til lufthavnen fra busstationen, skal du købe din billet i billetkontoret eller hos chaufføren, hvis du rejser fra andre stoppesteder.

Turen til lufthavnen fra busstationen tager 45-60 minutter afhængigt af trafikken.

Busserne kører med 30-60 minutters mellemrum fra 6:15 til 0:00 i retning mod lufthavnen, eller 24/7 i retning mod lufthavnen.

For nøjagtige afgangstider fra lufthavnen og North Bus Station, besøg venligst den officielle hjemmeside: sariyahexpress.com/airport-express.

Taxa

Den normale pris for en taxa til byens centrum er omkring 23 jod. Tilbage fra centrum til lufthavnen skulle det heller ikke være noget problem at arrangere en almindelig bytaxa til 15 jod.

Uber kører også i Amman, men de kører normalt kun Comfort-biler til lufthavnen, og prisen er omkring 32 jod.

Krystof Hajek

Krystof er chefredaktør for Cestee. Han er også en ivrig rejsende med 574 flyrejser og 73 besøgte lande.

Nogle af vores links kan være affiliate-links, hvor vi kan tjene en provision, hvis du køber tjenesten. Se vores side om reklamepolitik.