Amman
Amman Dronning Alia Lufthavn

Alt hvad du behøver at vide, før du rejser fra eller ankommer til Amman Airport

Transfer til Amman lufthavn

Krystof Hajek opdateret 21. 3. 2024

Amman Lufthavn har en enkelt terminal, der er fælles for alle afgange og ankomster. Bygningen er moderne og meget rummelig, og den overordnede fornemmelse af lufthavnen er meget brugervenlig og overskuelig.

Afgangene ligger på første sal, mens ankomsthallerne ligger i stueetagen.

Billige hoteller nær Amman Lufthavn

Området efter sikkerhedskontrollen er kompakt med to korte afgangshaller. Generelt er der ikke meget gang i Amman Lufthavn, og du kan gå gennem hele terminalen på under 10 minutter.

Sikkerhedskontrollen plejer at være velorganiseret, og ventetiden overstiger sjældent 30 minutter. Derimod kan man blive holdt hen i mere end 45 minutter i immigrationen ved ankomsten.

Du kan se et kort over terminalen på lufthavnens hjemmeside: qaiairport.com/da/Terminal-Map

Transfer mellem flyvninger

Med sin lille størrelse og moderne, rene terminal er Amman Lufthavn et af de mest bekvemme transferpunkter i Mellemøsten.

Transfer er meget godt skiltet og organiseret.

Når du stiger af flyet, skal du følge "Transit"-skiltene, der fører dig til sikkerhedskontrollen, hvorefter du går direkte til afgangsgates. Alt i alt tager det omkring 15 til 20 minutter at komme frem og tilbage mellem flyene.

Har jeg brug for et visum til min transfer?

Du skal ikke gennem immigrations- og toldmyndighederne under din transfer, så du behøver ikke at få et jordansk visum, når du transfererer.

Hvis du har en længere mellemlanding, men ikke skal være i Jordan i mere end 24 timer, skal du ikke betale noget gebyr for transitvisum.

Krystof Hajek

Krystof er chefredaktør for Cestee. Han er også en ivrig rejsende med 574 flyrejser og 73 besøgte lande.

Nogle af vores links kan være affiliate-links, hvor vi kan tjene en provision, hvis du køber tjenesten. Se vores side om reklamepolitik.