Alexandria
Alexandria Borg El Arab

Alt hvad du behøver at vide, før du rejser fra eller ankommer til Alexandria Airport

Hoteller og overnatninger i Alexandria Lufthavn

Krystof Hajek opdateret 20. 1. 2024

På grund af lufthavnens lange afstand fra byens centrum leder rejsende ofte efter indkvartering i nærheden af Alexnadria Lufthavn.

Overnatning i terminalen

Det er ikke muligt at overnatte i terminalen. Adgang til bygningen sker gennem sikkerhedskontrollen, og sikkerhedspersonalet lukker ikke passagerer ind før 4 timer før afgang.

Hoteller i nærheden af terminalen

Desværre er der i øjeblikket ingen hoteller i nærheden af eller ved siden af terminalen. Med opførelsen af den nye terminal var det forventet, at der ville blive bygget et hotelkompleks, men i øjeblikket (2025) er der endnu ikke blevet bygget noget hotel.

Hoteller i Alexandria

De nærmeste større hoteller ligger ca. 5 km fra lufthavnen nær de lange strande øst for centrum. Vi kan nævne Hilton Alexandria King's Ranch Hotel ****, som ligger over 40 km fra Alexandrias centrum. Det tilbyder ikke engang en transfermulighed til terminalen.

I centrum af Alexandria anbefaler vi ud fra vores egne erfaringer Cherry Maryski Hotel **** med anstændig kvalitet og god pris og beliggenhed.

 
Krystof Hajek

Krystof er chefredaktør for Cestee. Han er også en ivrig rejsende med 574 flyrejser og 73 besøgte lande.

Nogle af vores links kan være affiliate-links, hvor vi kan tjene en provision, hvis du køber tjenesten. Se vores side om reklamepolitik.