SATA Air Acores Bagage

Dash 8 q-400 i Ponta Delgada lufthavn

Når du rejser med SATA Air Acores, har du altid ret til gratis indchecket bagage og håndbagage på flyvninger mellem øerne inden for Azorerne.

Uden for Azorerne afhænger antallet af gratis tasker af den valgte billetpris.

Håndbagage

Håndbagage er altid inkluderet i prisen på alle billetpriser på alle flyvninger i en mængde på 2 stk. Den samlede vægt må ikke overstige 8 kg.

De maksimale mål for håndbagage, der er tilladt på SATA, er som følger:

  • 55x40x20 cm
  • 40x30x15 cm

På grund af den begrænsede plads på de relativt små fly, der opereres af SATA Air Acores, er det vigtigt at overholde bagagemålene nøje, og hvis du overskrider dem, skal du checke din taske ind gratis.

Hårde kufferter, der overskrider målene med bare et par centimeter, passer simpelthen ikke ind i kabinen.

Indchecket bagage

Indchecket bagage er altid inkluderet i billetprisen for flyvninger mellem øerne inden for Azorerne. På alle flyvninger gælder den samme regel om, at bagagen ikke må veje mere end 23 kg.

På flyvninger fra Azorerne til Madeira og De Kanariske Øer er indchecket bagage ikke inkluderet i den billigste "Simple"-pris. Den bedste pris for indchecket bagage er på den dyrere "Basic"-pris.

Sammenlign billetpriser på skyscanner.dk

Bagage til børn og klapvogne

SATA Air Acores medbringer gratis klapvogne til små børn. Du kan checke en sammenklappelig klapvogn, autostol eller rejseseng ind gratis.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.