Pegasus Airlines - Boeing 737
Pegasus Airlines

Alt, hvad du skal vide, før du flyver med Pegasus Airlines

Pegasus Airlines Bagage

David Eiselt opdateret 15. 2. 2024

Antallet og typen af tilladt bagage varierer afhængigt af den købte billetpris. Den billigste Light-billet inkluderer altid kun en lille håndbagage gratis om bord på flyet.

Håndbagage

Størrelsen på din bagage og antallet af genstande, du kan tage med om bord, varierer afhængigt af den billetpris, du køber.

På den billigste "Light"-billet kan du kun medbringe en lille taske på 40 x 30 x 15 cm med en vægt på op til 3 kg.

Lille håndbagage Stor håndbagage
Light 40 x 30 x 15 cm -
Saver, Saver Plus, Comfort Flex 40 x 30 x 15 cm 55 x 40 x 20 cm

Større håndbagage må højst veje 8 kg. Når det gælder håndbagage, er det dog målene, der er afgørende, og kun vægten. Pegasus Airlines tillader ikke ekstra genstande som håndtasker eller computertasker ud over håndbagage.

Har du ikke fundet et hotel endnu? Få rabat på Booking.com

Indchecket bagage

Indchecket bagage er ikke inkluderet i den billigste "Light"-pris. Vælg derfor Saver-billetten, som er ca. 19 euro dyrere for en enkeltbillet (afhængigt af den specifikke rute) og tilbyder indchecket bagage på op til 20 kg.

I tilfælde af transfer bliver bagagen automatisk overført til dit næste fly.

Klapvogne til børn transporteres gratis.

Avatar uživatele
David Eiselt

David er grundlægger og administrerende direktør for Cestee. Han er også en ivrig rejsende med 302 flyrejser og 49 besøgte lande.

Nogle af vores links kan være affiliate-links, hvor vi kan tjene en provision, hvis du køber tjenesten. Se vores side om reklamepolitik.