FlyDubai service ombord på flyet

Forvent ikke for meget under flyvningen. Dette er et klassisk lavprisfly, men stadig med gode fordele.

Forfriskninger i flyet kan kun købes i begrænset omfang, se foto af menuen med forfriskninger i flyet.

På længere flyvninger er det derfor ideelt at vælge og købe varm mad i Manage my Booking på flydubai eller at have billetter på VALUE-taksten, som allerede inkluderer varm mad.

Det såkaldte Standard Meal, som er inkluderet i VALUE-billetten, er en portion varm mad og en kop vand. Maden er velsmagende, og portionerne er store. På længere flyvninger sender kabinepersonalet også en menu med varm te og kaffe rundt, som de tilbyder alle passagerer.

IFE, eller inflight entertainment system, er tilgængeligt på alle flyvninger. Du kan se, hvordan din flyvning skrider frem på skærmen eller lytte til gratis musik. Der er et klassisk 3,5 mm-stik til dine hovedtelefoner.

Hvis du vil se film, serier og tv-shows, skal du købe en pakke. For 20 aed får du serier og tv-shows, og for 40 aed får du et komplet udvalg af film oveni. Du kan browse gennem filmene og derefter beslutte, om du vil købe pakken.

Køb sker ved at indlæse dit fysiske kreditkort.

Tæpper og puder er ikke tilgængelige for passagerer på økonomiklasse.

Transfer i Dubai

Spørgsmål som "Kan jeg nå den ene times mellemlanding i Dubai?" er meget almindelige. Svaret er ja.

Flyselskaberne sælger aldrig billetter, der ikke kan flyves. Dubais Terminal 2 er meget lille, og du har højst brug for 20 minutter til at nå forbindelsen.

Men du kan også vælge en heldagstransfer, hvor du kan udforske Dubai og Jumeirah Beach. Find ud af mere om transport fra Dubai Lufthavn.

Den nye rute fra Dubai til Bangkok er blevet aflyst fra marts 2018, og flydubai er begyndt at arbejde tæt sammen med Emirates. Passagerer vil derfor flyve fra Prag med flydubai og derefter med Emirates. Du vil modtage dine boardingkort i Prag og hente din bagage på den endelige destination. Transitzone-busser sørger for transfer mellem Terminal 2 og Terminal 3.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.