Corendon Airlines forsinkede og aflyste fly

Corendon Airlines

Selv om det ikke er et europæisk flyselskab, vil du i tilfælde af et forsinket eller aflyst fly sandsynligvis kunne få en økonomisk kompensation på op til 600 euro pr. person.

I henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning ( EF) nr. 261/2004 skal en flyvning, der falder ind under denne lovgivning, faktisk udføres af et europæisk flyselskab eller have udgangspunkt i en lufthavn i EU, hvilket vil være opfyldt i mindst én henseende.

Hvis din flyvning udføres af den europæiske del af Corendon Dutch Arilines eller Corendon Airlines Europe, vil du også være berettiget til kompensation, hvis din flyvning afgår fra et sted uden for EU.

Få kompensation for et forsinket fly

På grund af komplikationerne ved at kommunikere med flyselskabet anbefaler vi, at du ansøger om kompensation direkte gennem specialiserede bureauer.

Forsinket fly med Corendon Airlines

Hvis du oplever en forsinkelse på 2 timer eller mere i afgangslufthavnen, skal Corendon Airlines give dig en gratis forfriskning i forhold til forsinkelsens længde.

Hvis forsinkelsen i ankomstlufthavnen er på 3 timer eller mere, har du også ret til en økonomisk kompensation på 250 euro til 600 euro afhængigt af afstanden mellem de to lufthavne.

Du vil kun være berettiget til økonomisk kompensation, hvis forsinkelsen er Corendon Airlines' skyld. For mere information, se Kompensation for flyforsinkelser.

Afstand Forsinkelse Kompensation
op til 1 500 km 3h+ 250 eur
1 500 til 3 500 km 3h+ 400 eur
over 3 500 km 3h+ 300 eur
over 3 500 km 4h+ 600 euro

Aflyst flyvning med Corendon Airlines

Hvis dit fly bliver aflyst af Corendon Airlines mere end 14 dage før afgang, har du ret til en gratis ændring af datoen eller en refusion af den oprindelige billetpris.

Men hvis dit fly aflyses mindre end 14 dage før afgang, har du også automatisk ret til økonomisk kompensation på op til 600 euro.

Igen skal du kun betale kompensation, hvis flyselskabet aflyser flyvningen og ikke på grund af uforudsete omstændigheder.

Læs mere om dette i artiklen Kompensation for flyaflysning.

Få op til 600 euro

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.