Corendon Airlines Bagage

Corendon Airlines

Corendon Airlines er et af de flyselskaber, der holder mulighederne for gratis bagage på et minimum. Hvis du søger efter den billigste flybillet, skal du være forberedt på kun at have personlige genstande inkluderet.

Se tabellen nedenfor for en forenklet oversigt over bagage hos Corendon Airlines:

Takst Personlig genstand Håndbagage Indchecket bagage
Promo 1x 3 kg - -
ECO - 1x 8 kg -
FLEX 1x 3 kg 1x 8kg 1x 23kg
PREMIUM 1x 3kg 1x 8 kg 2x 20 kg
Børn op til 2 år - - 1x 10 kg

Ovenstående oplysninger gælder kun for separat købte billetter. Hvis du har en charterflyvning med Corendon Airlines, der er organiseret af en rejsearrangør, kan betingelserne variere, og du skal følge rejsebetingelserne.

Billigste hoteller med vores rabat på Booking.com

Håndbagage

Ifølge tabellen ovenfor er det klart, at ikke alle har ret til samme antal og type bagage. Du får standard håndbagage med i grundprisen for ECO-billetten. Men hvis du er så heldig at købe de billigste billetter på Promo-taksten, har du kun en personlig genstand inkluderet. Dimensionerne er som følger:

  • Håndbagage: 55 x 40 x 25 cm (vægt 8 kg)
  • Personlig genstand: 40 x 30 x 15 cm (vægt 3 kg)

I Promo-prisen har du mulighed for at købe en større håndbagage under bookingen for ca. 10 euro eller indchecket bagage fra 25 euro afhængigt af vægten. Hvis du ikke har brug for flere ekstra ydelser, kan det betale sig at købe de billigste billetter og derefter købe ekstra bagage, hvis det er nødvendigt, i stedet for at købe billetter til en højere pris.

Du kan tilføje bagage til din booking på corendonairlines.com/additional-services.

Indchecket bagage

Indchecket bagage er ikke inkluderet i billetprisen som standard. Det er kun inkluderet på de dyrere FLEX- og PREMIUM-billetter. Du kan dog også tilkøbe bagage på billigere billetter når som helst op til check-in.

Prisen for indchecket bagage beregnes efter vægt.

Du kan vælge mellem 15 kg for 40 euro og 32 kg for 60 euro pr. styk, og du kan købe op til 9 stykker bagage pr. person. Se billedet for prisniveauer.

Klapvogne til børn

Barnevogne transporteres gratis for alle små børn uanset alder. Der er mulighed for kun at medbringe 1 stk. barnevogn, de øvrige afregnes allerede efter vægt.

Børn op til 2 år har ret til at medbringe indchecket bagage på op til 10 kg.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.