Azores Airlines i en nøddeskal

Azores Airlines-fly i Ponta Delgada lufthavn

Azores Airlines, kendt som SATA International Airlines indtil 2016, er et portugisisk flyselskab med base i Ponta Delgada PDL, den største lufthavn på Azorerne, men flyver også fra Terceira, Funchal (Madeira), Lissabon og Porto.

Azores Airlines er et datterselskab af SATA Air Acores, som flyver internationale og længere indenrigsruter fra Azorerne.

Book overnatning på Azorerne

Azores Airlines' fly er kendetegnet ved deres originale bemaling. Over en stor del af skroget er der en indskrift på engelsk, som med ét ord indfanger den følelse, som rejsende får, når de besøger Azorerne. Hvert fly i flåden har en forskellig inskription på skroget.

Flyets ror er dekoreret med en stiliseret høg, som er den fugl, Azorerne er opkaldt efter. Fuglen består af 9 geometriske former, der symboliserer de 9 Azor-øer.

Selskabets flåde består af de nyeste Airbus A320neo, Airbus A321neo og Airbus A321LR-fly til langdistanceflyvninger til Amerika.

Azores Airlines
S4
IATA-kode
-
Alliance
Portugal
Oprindelsesland
01. 12. 1990
Grundlagt

Få flere tips til at flyve med Azores Airlines

Uanset om du flyver med Azores Airlines for første gang eller gentagne gange, så tjek vores praktiske tips og anbefalinger: